ROČESTI POSLE DERBIJA: Uživaćemo samo par sekundi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

ZADOVOLJAN

ROČESTI POSLE DERBIJA: Uživaćemo samo par sekundi! (FOTO) (VIDEO)

Američki plejmejker neće olako shvatiti protivnika u finalu i svestan je da posao još nije gotov i da moraju da ostanu fokusirani na finale

Objavljeno:

Crvena Zvezda je slavila u derbiju po drugi put u dva dana (81:73) i tako se plasirala u finale košarkaške lige Srbije.

- Uzbuđeni smo što ćemo napraviti novi korak sa timom, a ova utakmica dobro oslikava našu sezonu. Bilo je raznovrsno, imali smo dobre, ali i loše trenutke, ali smo se držali zajedno i dobro igrali kada je bilo bitno", rekao je Ročesti.

Ročesti je meč završio sa 23 poena, četiri asistencije i tri skoka, te je drugi meč zaredom bio najefikasniji.

- Znali smo da će biti dobra utakmica, oni su igrali sa dosta energije što smo morali da uradimo i mi. Partizan je dobra ekipa, koja ima dobru publiku, a ona im je pružala podršku. Ovo je razlog zašto potpisujete za ovakve timove, da bi igrali u ovakvoj atmosferi jedni protiv drugih - izjavio je Tejlor Ročesti.

Američki plejmejker neće olako shvatiti protivnika u finalu i svestan je da posao još nije gotov i da moraju da ostanu fokusirani na finale. - Glavna stvar je to da osvojimo titulu i na to smo fokusirani. Očekujemo da će biti teško (u finalu), ništa ne uzimamo zdravo za gotovo i sa kim god budemo igrali bićemo spremni. Uživaćemo u pobedi samo par sekundi i sutra počinjemo da se spremamo kako bi uradili ono što klub, navijači i svi u svlačionici zaslužuju - jasan je plejmejker crveno-belih.

Crveno-beli će u finalu igrati protiv boljeg iz meča FMP – Borac, gde klub iz Železnika trentno vodi 1:0 u seriji, a drugi meč je na programu u četvrtak od 18.00 u Čačku.

BONUS VIDEO:

Pesma Partizanovaca posle poraza u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.