Srbin priznao da odlazi iz kluba: Majka i devojka mi plaču zbog toga i tužne su!
Foto: Marina Lopičić

Odlazim, a volim te

Srbin priznao da odlazi iz kluba: Majka i devojka mi plaču zbog toga i tužne su!

Vreme je za novi izazov u karijeri

Objavljeno:

Istina je ono što se pominjalo, Nemanja Nedović, je posle eliminacije iz plej-ofa ACB lige, otvorio dušu španskim medijima i priznao da napušta Unikahu ovog leta.

Srpski reprezentativac je vrlo emotivno doživeo poraz od Baskonije, ali i to što će se rastati sa klubom i gradom u kome je živeo prethodne tri godine, kako je ispričao to je palo veoma teško i njegovoj porodici.

- U ovom trenutku mi je potrebno nešto novo, ne znam još gde ću, ali ako odem to neće biti ’zbogom, već vidimo se kasnije’. Video sam moju majku da je tužna, devojku Minu da plače i bilo mi je teško. Ovaj grad je bio divan prema nama, promenio mi je život. Došao sam kao klinac posle lošeg iskustva u NBA ligi i Valensiji i svi su me sjajno dočekali - rekao je Nedović lokalnim medijima.

Nemanja Nedović napušta Unikahu
Nemanja Nedović napušta Unikahufoto: EPA/Carlos Diaz

Pominjalo se da će se preseliti u Armani iz Milana koji mu nudi basnoslovne uslove i platu koju bi mogao da dobija čak u NBA, međutim, 27-godišnji Beograđanin je to demantovao.

- Sjajno me je prihvatio trener Đoan Plaza i to kada me niko nije želeo i već sam bio na pragu povratka u Crvenu zvezdu. Svi su mi u Malagi pomogli da napredujem na terenu i van njega. Uživao sam tokom prethodne tri godine i ovaj grad i klub će mi zauvek ostati u srcu. Osećao sam se kao kod kuće - zahvalio se Nedović na svemu što su mu klub iz Malage i trener pružili.

S obzirom na to da je imao vrhunsku sezonu, pogotovo u Evroligi, sigurno je među najtraženijim igračima u Evropi u prelaznom roku i neće mu biti problem da nađe novi klub.

BONUS VIDEO: Omić posle pobede nad Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.