SADA VEĆ POSTAJE OZBILJNO: Partizan savladao Megu i zakazao Večiti derbi u polufinalu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Vladimir Sporčić

KLS, ČETVRTFINALE

SADA VEĆ POSTAJE OZBILJNO: Partizan savladao Megu i zakazao Večiti derbi u polufinalu! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

Objavljeno:

Košarkaši Partizana su novi polufinalisti Košarkaške lige Srbije!

Oni su u gostima savladali Megu rezultatom 93:79 i tako zakazali Večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Mega je odlično otvorila meč, dobila prvu četvrtinu sa +6, a na poluvreme se otišlo nerešenim rezultatom 46:46. U nastavku Partizan je dodao gas i preuzeo kontrolu nad mečom, da bi u poslednjoj deonici i iskoristio neiskustvo ove sjajne ekipe Dejana Milojevića i lagano priveo posao kraju.

Veličković, Vilijams-Gos i Marinković bili su najzapaženiji u redovima Partizana, dok su Mušidi, Jaramaz i Bitadze bili najefikasniji u poraženoj ekipi.

Crvena zvezda je u drugom četvrtfinalu bila bolja od Vršca sa 2:0 u seriji.

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

30 - Crno-beli imaju prednost pred poslednju četvrtinu! 70:66 Ekipa Nenada Čanka kontrolisala je treću deonicu i na krilima Veličkovića, Gosa i Marinkovića koji su postigli bukvalno 90% poena celog tima stigla na samo deset minuta od polufinala i novog Večitog derbija. Za Megu Jaramaz je ubacio 13, Mušidi 14 i Bitadze 10 poena.

20' - Egal posle prvog poluvremena! Partizan je sustigao prednost Mege i na poluvreme se odlazi sa rezultatom 46:46. Druga četvrtina pripala je u potpunosti košarkašima Partizana koji je dobio ovu deonicu sa 26:16. Za tim Mege 12 poena je postigao Jaramaz, Mušidi 9, po 7 Fundić i Bitadze, dok je za Partizan Vilijams Gos ubacio 12 poena, a 8 Novica Veličković.

10' - Posle prvih deset minuta gledamo sasvim drugačiji susret nego onaj od pre dva dana. Veoma efikasna deonica, a Mega igra mnogo bolje, pa je i rezultat znatno bolji. Mušidi sa 9 Jaramaz, Fundić i Bitadze sa 5 poena su među najraspoloženijim igračima u domaćem sastavu i čini se da će Partizanu biti mnogo teže da dođu do pobede nego u utorak. U ekipi Nenada Čanka je za sada najefikasniji Vanja Marinković koji je sakupio 8 poena.

BONUS VIDEO:

Slavlje košarkaša Reala posle pobede u finalu Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.