OČEKUJEM REAKCIJU MEGE: Nenad Čanak traži prоmenu pristupa iz prvog meča i u revanšu! (FOTO)
Foto: Beta

KLS, ČETVRTFINALE

OČEKUJEM REAKCIJU MEGE: Nenad Čanak traži prоmenu pristupa iz prvog meča i u revanšu! (FOTO)

Druga utakmica četvrtfinalne serije Superlige Srbije između Partizana i Mega Bemaksa igra se sutra od 18 sati u hali Mega Factory

Objavljeno: 14:18h

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da će crno-beli težiti da ponove dobru igru iz prve utakmice protiv Mega Bemaksa i u drugom meču četvrtfinala Superlige Srbije, ali ističe da i od rivala očekuje reakciju.

- Serija se nastavlja već četrdesetak sati od završetka prve utakmice u kojoj smo prikazali dobru igru. Težićemo da energiju i anagažovanje iz većeg dela prve utakmice prenesemo i na novi duel, a očekujemo i da Mega pokaže određenu reakciju i da učini sve kako bi se serija vratila u "Pionir - rekao je Čanak za klupski sajt.

foto: Dado Đilas

Mladi košarkaš Partizana Vanja Marinković veruje da će pitanje polufinaliste Superlige Srbije biti rešeno već sutra.

- Verujem da smo u stanju da već sutra pobedimo i plasiramo se u polufinale. Za tako nešto potrebno je da odigramo na istom ili većem nivou u odnosu na sinoć - rekao je Marinković.

foto: Beta/Branislav Božić

Marinković je rekao da su crno-beli sa olakšanjem dočekali informaciju da se njihov saigrač Bondža Si oseća dobro, posle povrede koju je doživeo u sinoćnjoj utakmici.

- Sinoć smo sa olakšanjem dočekali vest o prirodi povrede Bondze Sija. Jako smo se zabrinuli nakon pada i drago nam je svima što će se Bondža brzo i u potpunosti oporaviti - rekao je Marinković.

Druga utakmica četvrtfinalne serije Superlige Srbije između Partizana i Mega Bemaksa igra se sutra od 18 sati u hali "Mega Factory", a crno-beli vode sa 1:0 i eventualnom pobedom obezbediće polufinale.

BONUS VIDEO:

Marko Gudurić neutešan posle poraza u finalu Evrolige

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.