E, OVO JE OPŠTE LUDILO U BOSANSKOJ KOŠARCI: Pre mesec dana heroj, a sad dobio otkaz, jer je sam sebe ubacio u igru! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Branislav Šormaz

Šta se tamo dešava, ljudi?!

E, OVO JE OPŠTE LUDILO U BOSANSKOJ KOŠARCI: Pre mesec dana heroj, a sad dobio otkaz, jer je sam sebe ubacio u igru! (VIDEO)

Josipović je rešio da uvede samog sebe na parket bez dozvole trenera jer nije mogao da gleda kako se protivnički centar poigrava sa njegovim saigračima

Objavljeno: 09:54h

Neverovatne stvari se događaju u završnici košarkaške sezone u Bosni i Hercegovini, a u epicentru dešavanja je Igor Josipović do ovih dana kapiten Sparsa iz Sarajeva.

Ovaj igrač je najpre postao heroj svog kluba kada je postigao trojku sa zvukom sirene kojom je svoj tim uveo u plej-of, a manje od mesec dana kasnije dobio je otkaz zbog neposlušnosti.

Na utakmici za treće mesto, koja odlučuje koja ekipa će se plasirati u ABA 2 ligu, protiv Bosne Rojal, Josipović je bez dozvole trenera odlučio u jednom momentu da sam sebe uvede u igru.

On nije mogao da se pomiri sa stanjem na terenu, gde je Maksim Šturanović razbijao njegove saigrače i vodio svoj tim ka pobedi, a kako poziv trenera Ivana Opačaka da se vrati na teren nije dolazio, odlučio je da sam sebe pošalje na parket.

Posle meča, koji je na kraju pripao Bosni 71:67, je nastala velika svađa između njega i stratega, a na njegovu stranu je stao i saigrač Milutin Đukanović, a epilog je posle svega bio da su obojica dobili otkaze.

BONUS VIDEO: Luka Dončić MVP među publikom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.