VRŠAC NIJE MERILO: Topić zadovoljan ubedljivom pobedom i ističe da ne razmišlja o Partizanu! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

kls, četvrtfinale

VRŠAC NIJE MERILO: Topić zadovoljan ubedljivom pobedom i ističe da ne razmišlja o Partizanu! (FOTO)

Revanš je zakazan za sredu u Vršcu

Objavljeno:

Crvena zvezda je ubedljivo savladala košarkaše Vršca sa 89:50 u prvom četvrtfinalnom meču Košarkaške lige Srbije.

Milenko Topić je sa igračima koristio pauzu da osveži ekipu i da je pripremi za plej-of, u koji je ušla uspešno. Trijumfom od 39 poena razlike. - Važno je da smo započeli četvrtfinale pobedom. Bitan je način na koji smo došli do nje. Šta nije valjalo u prethodnom periodu, pokušali smo u toku pauze da to popravimo i mislim da smo deo toga uspeli da ispravimo. Mislim da smo u pas igri i trčanju napravili iskorak. Možda Vršac, uz dužno poštovanje, nije merilo. Raduje broj asistencija, timska igra i da smo u odbrani igrali jedan za drugog. Na kraju je to donelo razliku - izjavio je Zvezdin trener na konferenciji za novinare.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Revanš je zakazan za sredu. - Vršac je bio oslabljen, nije im igrao prvi plejmejker. Pored svih problema, zadesio ih je i taj maler. Mi smo iskoristili ono što posedujemo u timu. Raspodelili smo minutažu za sve ono što nam predstoji. Bez lažne skromnosti, idemo u Vršac da pobedimo. Uz ovakav pristup, zalaganje i pritisak na lopti mislim da to možemo da ostvarimo. Treba da zadržimo ovakav pristup i da tretiramo Vršac kao ozbiljnu ekipu. Odmorićemo se malo, a onda uraditi još jedan ozbiljan trening pred putovanje u Vršac.

Zvezda je došla na pobedu od plasman u polufinale, u kojem bi mogla da se sastane sa Partizanom, koji u utorak počinje seriju protiv Mega Bemaxa. - Naše planove ne menja potencijalni susret sa Partizanom u polufinalu. Ukoliko budemo igrali sa njima, igraćemo. Ne razmišljamo o njima. Gledamo sebe i da popravimo svoju igru i naše stanje u kom smo bili. Želimo da podignemo formu igrača koji su kuburili sa njom, da fizički podignemo stanje igrača kroz treninge - dodao je Topić.

BONUS VIDEO:

Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.