+39 U PIONIRU! Zvezda održala čas košarke Vršcu i povela sa 1:0 u seriji! (FOTO) (VIDE)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

kls, četvrtfinale

+39 U PIONIRU! Zvezda održala čas košarke Vršcu i povela sa 1:0 u seriji! (FOTO) (VIDE)

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz naš"lajv-blog".

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su u Hali Pionir savladali ekipu Vršca u prvom meču četvrtfinala Košarkaške lige Srbije rezultatom 89:50 i tako poveli sa 1:0 u seriji.

Tim Milenka Topića se već posle prvog dela odlepio i sa 21:11 ušao u nastavak susreta u kome je pokazao nadmoć. Na poluvreme se otišlo rezultatom 50:27, a Džejms Feldin je ubacio čak 14 poena u drugoj deonici uz šut za tri poena 4/4.

foto: Beta

U nastavku je prednost Zvezde rasla, pa je Topić u igru uveo i mladog Radanova koji mu je sjajno odgovorio sa 12 poena, dok su Omić, Dobrić i Davidovac odigrali sjajan meč i uz Ročestija bili nosioci trijumfa u prvom meču četvrtfinala. Treba napomenuti i sjajan procenat šuta za 3 poena (12/20).

foto: Printscreen/KLS
foto: Printscreen/KLS

Za ekipu Vršca najveći doprinos dali su Momirov i Đorđević sa 11 odnosno 13 poena.

Sledeći susret igra se u Vršcu u sredu od 18 časova.

U polufinale KLS prolazi ekipa koja prva dođe do dve pobede.

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz naš"lajv-blog".

30' - Crveno-beli su malo "spustili loptu", ali i dalje je velika prednost na strani tima Milenka Topića. Ne toliko efikasna četvrtina je za nama, ali prednost od 31 poen razlike je dovoljan dokaz koliko je Zvezda dominantan tim na ovom meču. Feldin bez poena u ovoj deonici, ali je i dalje najefikasniji sa 14, a prate ga Dobrić sa 10, Omić sa 9, i Davidovac sa 8 poena. U ekipi Vršca 11 je ubacio Đorđević, a Momirov 9.

foto: Printscreen/KLS

20' - 50:27 - Druga četvrtina je prošla u znaku Džejmsa Feldina koji je ubacio 14 poena i uz kroz četiri trojke iz isto toliko pokušajadoneo Zvezdi ogromnu prednost na poluvremenu, a vrlo verovatno i trijumf u prvom meču četvrtfinalne serije. Gosti ne mogu da se snađu u Pioniru, a treba reći da imaju svega 39 posto šuteva iz igre. Omić i Davidovac su postigli 8 koševa, a sa 9 poena Đorđević je najefikasniji u ekipi Vršca.

foto: Printscreen/KLS
foto: Printscreen/KLS

10' - 21:11 - Crveno-beli imaju lepu prednost posle prvog perioda. Početak meča bio je izjednačen, sve do polovine četvrtine kada su domaći otišli prvo na +5, a zatim i na sedam poena razlike. Davidovac sa 8 i Omić sa 6 poena su najefikasniji u timu Zvezde, dok je u timu Vršca najraspoloženiji Mitrović sa 5 poena.

18:00 - Meč u Pioniru je počeo:

BONUS VIDEO:

Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.