ŠTA JE SA NBA KLUBOVIMA?! Jedan po jedan tim iz najjače lige zaobilazi Luku Dončića! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Turkish Airlines EuroLeague

Da li su realni?

ŠTA JE SA NBA KLUBOVIMA?! Jedan po jedan tim iz najjače lige zaobilazi Luku Dončića! (FOTO)

Iako je celom svetu dokazao kolika je košarkaška veličina, osvojivši dve MVP titule u Evroligi ove godine, NBA klubovi izgleda i dalje nemaju poverenja u njegove veštine

Objavljeno:

Luka Dončić je u poslednjih godinu dana pokorio celu Evropu. Prvo zlato sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu, zatim i pehar Evrolige i dva zvanja MVP-a u jednoj sezoni u najboljem Evropskom klupskom nadmetanju. Morate priznati, stvarno impozantan učinak devetnastogodišnjeg čuda iz Slovenije.

Međutim klubovi koji biraju sa prva tri mesta na ovogodišnjem NBA draftu, izgleda nemaju poverenja u Dončića kao prospekta. Pa kako glasine govore postoje izgledne šanse da ga i Sakramento i Atlanta iskuliraju, nakon vesti da je Finiks željan da trejduje svog pika za već dokazanog igrača u slučaju da se takva ocija otvori.

Kako prenosi ESPN, postoji rastuće uverenje unutar lige da će Sakramento Kingsi i Atlanta Hoksi preskočiti Dončića na sledećem draftu, je imaju nameru da draftuju igrače na pozicijam "četvorke" ili "petice".

Ako se najave klubova koji biraju sa prve tri pozicije pokažu kao istinite, Luka će najverovatnije biti draftovan sa četvrte ili pete pozicije, sem ako i klubovi koji će birati pika sa pomenutih pozicija takođe odluče da potencijalno unište svoju budućnost.

Samo se bojimo da će za koju godinu ovi klubovi, ako propuste šansu da draftuju Luku, debelo zažaliti na propuštenoj prilici da pokupe dijamant kakav je mladi slovenački superstar.

BONUS VIDEO: Dončić i Bogdan u zagrljaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.