VELIČKOVIĆ PRED POČETAK SERIJE SA MEGOM: Favoriti smo i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom!
Foto: Filip Plavčić

Kapiten i trener su spremni

VELIČKOVIĆ PRED POČETAK SERIJE SA MEGOM: Favoriti smo i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom!


Košarkaši Partizana igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije u utorak od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Mega Bemaksa

Objavljeno: 14:19h

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković ocenio je danas da je njegova ekipa favorit protiv Mega Bemaksa u četvrfinalnim duelima plej-ofa Superlige Srbije, ali da u svaku utakmicu mora da uđe kao da je odlučujuća za titulu.

- U ovoj fazi sezone greške se skupo plaćaju. Od sutra, pa do kraja prvenstva, mi moramo da igramo svaku utakmicu kao da je u pitanju peti meč finala. Protivnik nam je Mega, tim koji ima mnogo talenata, koji ima dobar karakter i potrebnu sportsku drskost da svakome izađe na crtu sa ambicijom da pobedi. Ipak, favoriti smo i to je uloga koju moramo da opravdamo energičnom i pametnom igrom - izjavio je Veličković za klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije u utorak od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Mega Bemaksa.

Grupnu fazu takmičenja Partizan je završio na drugom mestu u Grupi B, a Mega je bila treća u Grupi A.

Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede.

Trener crno-belih Nenad Čanak rekao je da je Mega opasan tim, ali da njegova ekipa motivisano ulazi u duele.

- Pred nama je jasan put koji moramo preći kako bismo došli do željenog cilja. Igramo protiv tima koji nam je na poslednjoj utakmici, odigranoj u Kragujevcu, pokazao koliko može da bude opasan. Borbeni su, veoma talentovani, igraće rasterećeno, ali im neće nedostajati motiva da pobede. Sa druge strane, motivisani ćemo biti i mi a verujem da podrška sa tribina neće izostati - naveo je Čanak.

Ulaznica za tribinu košta 300 dinara, a za parter 500 dinara. Mesto u beloj loži košta 1.200, u vip loži 1.500, a pored terena 12.000 dinara.

BONUS VIDEO: Dončić i Bogdan u zagrljaju

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.