OGLASILI SE VESELI, KALINA I BOBI PRED MEČ SEZONE: Biće velika borba, moraćemo da damo sve o sebe da bismo imali šansu! (VIDEO)
Foto: AP

rEKLI SU ŠTA MISLE

OGLASILI SE VESELI, KALINA I BOBI PRED MEČ SEZONE: Biće velika borba, moraćemo da damo sve o sebe da bismo imali šansu! (VIDEO)


Aktuelni šampioni Evrope košarkaši Fenerbahčea igraju u nedelju od 20 časova protiv Real Madrida u finalu Fajnal fora u Beogradu

Objavljeno: 21:38h

Košarkaš Fenerbahča Jan Veseli rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Real Madrida u finalu Fajnal fora Evrolige u Beogradu, i da se nada da će njegovoj ekipi pomoći iskustvo iz prošle godine, kada je osvojila titulu evropskog prvaka.

- Biće teška utakmica, finale je. Obe ekipe imaju veliku motivaciju da osvoje trofej, očekujem vrlo tešku utakmicu. Obe ekipe su dogurale do finala i zasluženo su tu. Mi moramo da smo spremni i koncentrisani za svih 40 minuta. Spremićemo se da damo sve od sebe. Prole godine smo imali dobro iskustvo i to će nam koristiti - rekao je Veseli novinarima.

Aktuelni šampioni Evrope košarkaši Fenerbahčea igraju u nedelju od 20 časova protiv Real Madrida u finalu Fajnal fora u Beogradu.

Upitan da li će njegova ekipa biti u prednosti pošto ima mnogo više navijača u Beogradu, Veseli je rekao da je to prednost, ali da njegov tim mora da se drži svog plana, da bude koncentrisan i da dobije utakmicu.

Upitan ima li leka za igrače Reala Luku Dončića i Serhija Lulja, Veseli je kratko odgovorio: - Imamo - .

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić rekao je da je važno da ekipa postavi igru kako ona voli, da igra sporije i na manji broj poena.

- I oni znaju da se '"potuku", pogotovo njihovi visoki igrači i bekovi nisu mekani. Volimo da se "potučemo" a to možemo kada znamo da imamo dovoljno igrača, da možemo da imamo koji faul više i više igrača na raspolaganju, da potrošnja energije bude na većem nivou - rekao je srpski košarkaš.

On je naveo da ne može ništa da priča o sudijama, da ne bi bio kažnjen, i dodao da se nada da će kriterijum biti ujednačen, kako bi bolji tim pobedio.

- CSKA je juče bio favorit, Real je to iskoristio i pobedio. Potrudićemo se da oni ne završe sezonu kao što smo mi prošle godine (titulom) - rekao je Kalinić.

Košarkaš turskog tima Bobi Dikson rekao je da je ekipa ima mnogo samopouzdanja zahvaljujući uspesima trenera Željka Obradovića.

- Pokušaćemo da odigramo jaku odbranu, da ih sprečimo da trče i nadam se da možemo iz toga da pravimo napade. Želim da pobedimo, bilo bi super da budem MVP ali o tome ne razmišljam, već samo o pobedi. Željko je na klupi, takvo iskustvo trenera, takva košarkaška mudrost vam daje mnogo samopouzdanja, osvojio je 10 titula u Evroligi - naveo je Dikson.

On je rekao i da je uvek spreman.

- To je priča mog života. Uvek sam spreman i čekam šansu - dodao je Dikson.

Košarkaš Real Madrida Entoni Rendolf rekao je da će detalji presuditi u finalu fajnal fora.

- Biće velika borba, moraćemo da damo sve o sebe da bismo imali šansu. Mi želimo da se takmičimo, svi u timu doprinose i želimo pobedu. I pored problema sa povredama u Relu se uvek očekuju borbe za trofeje, za to se spremamo - rekao je on.

BONUS VIDEO: Navijači CSKA se deru: Partizan, Partizan!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.