MEGA BEZ FINALA: U meču bez takmičarskog značaja Madriđani bili bolji! (FOTO)
Foto: Espreso

JUNIORSKA EVROLIGA

MEGA BEZ FINALA: U meču bez takmičarskog značaja Madriđani bili bolji! (FOTO)

"Kraljevski klub" će takmičenje završiti sa skorom 2:1, dok je Mega na 1:2

Objavljeno:

Košarkaši juniorskog tima Mega Bemaksa su poraženi u poslednjem meču Juniorske Evrolige od Real Madrida - 78:72 (18:15, 21:18, 22:23, 17:16).

Obe ekipe su još juče znale da nemaju šanse za prolaz u finale, s obzirom da je tu privilegiju obezbedio Lijetuvos Ritas, pa je meč bio bez rezultatskog značaja.

Mega Bemaks je u poslednjoj četvrtini uspela da poravna rezultat na 72:72 na nešto manje od četiri minuta do kraja utakmice. Međutim, tada dolazi do kolapsa u napadu Mitrovčana, koji do kraja meča nisu postigli nijedan poen. Puno loše selekcije šuta, ishitrenih trojki, i koš Karima Kvilija u poslednjem minutu koji je Realu osigurao trijumf.

foto: Saša Pavlić Koky

Najefikasniji kod poraženih, koje vodi bivši strateg Crvene zvezde Vlada Vukoičić, bio je Luka Cerovina koji je uz 17 poena imao i osam skokova i asistencija i bio je jako blizu tripl-dabla, dok je Mateja Jovanović dodao 15 poena i šest skokova.

U pobedničkoj ekipi košarkaš srpskog porekla Mario Nakić upisao je 16 poena, Amar Sila je imao osam poena i čak 12 skokova, a Diego de Blas je meč završio sa 13 poena i sedam skokova, uz šut za tri poena 3/10.

"Kraljevski klub" će takmičenje završiti sa skorom 2:1, dok je Mega na 1:2, a u finale se plasirao litvanski predstavnik Lijetuvos Ritas skorom 3:0.

BONUS VIDEO:

Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.