NAJEZDA NAVIJAČA U BEOGRAD: Najavljeno čak 40 čartera za vikend! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

FAJNAL FOR

NAJEZDA NAVIJAČA U BEOGRAD: Najavljeno čak 40 čartera za vikend! (FOTO)

"Aerodrom 'Nikola Tesla' je spreman za prihvat svih gostiju Beograda, kako navijača

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, kaže da će beogradski aerodrom "Nikola Tesla" tokom trajanja najvećeg košarkaškog takmičenja u Evropi, fajnal fora, tokom ovog vikenda opslužiti 80 letova sa košarkaškim navijačima.

- Beograd i Srbija danas su sportski centar regiona i čak 8.000 navijača avionom je došlo u srpsku prestonicu da bodri svoje klubove, a više od polovine stiglo je iz Istanbula. Ovog vikenda u Beograd će stići više od 40 čarter letova, kompanije koje redovno lete za Beograd specijalno zbog fajnal fora povećale su broj linija, a očekuju se i novi dolasci gostiju, posebno u nedelju - navodi Mihajlovićeva.

foto: Beta / Miloš Miškov

Da turski Fenerbahče ima ubedljivo najveću podršku navijača pobrinule su se njihove avio-kompanije, saopšteno je iz Kabineta potpredsednice vlade.

Tako je "Turkiš erlajns" na redovnim linijama za Beograd ubacio mnogo veće avione ("erbas A330", kapaciteta 300 putnika), a broj linija povećale su i druge turske kompanije - "Pegazus erlajns" (za pet letova) i "Atlas global" (tri leta), kao i grčki "Ajdžijan erlajns" (dva leta). Ruski "Aeroflot" takođe je uveo još dva nova leta za Beograd, a Aerodrom "Nikola Tesla" očekuje više od 20 letova privatnih i manjih putničkih aviona.

foto: Beta

"Aerodrom 'Nikola Tesla' je spreman za prihvat svih gostiju Beograda, kako navijača, tako i igrača i rukovodstva najvećih evropskih klubova koji su već na prvom koraku u Srbiji osetili tradicionalno gostoprimstvo srpske i košarkaške prestonice", istakla je ministarka Mihajlović.

BONUS VIDEO:

Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjemž

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.