Jasikevičijus: Uplašili smo se, atmosfera nas je malo ophrvala!
Foto: Filip Plavčić

BIĆE BOLJE, ŠARASE

Jasikevičijus: Uplašili smo se, atmosfera nas je malo ophrvala!

- Njihova veličina i fizička igra su nam pravili probleme. Uprkos tome, momci su se borili do kraja i onda je došao Bobi Dikson i pokazao da je veliki 'iks faktor' - rekao je Litvanac posle poraza u polufinalu od Žocovog Fenera

Objavljeno:

Trener Žalgirisa Šarunas Jasikevičijus rekao je da je njegov tim odigrao "čudnu" utakmicu, kao i da je tim pravio sitne greške, ali je čestitao pobedu Fenerbahčeu i Željku Obradoviću i polufinalu završnog turnira Evrolige. - Čestitam Feneru i Željku. Bila je čudna utakmica, mislim da je najbolja reč da objasni šta se desilo jeste to da smo se malo uplašili, verovatno nas je atmosfera malo ophrvala. Nisam očekivao da igramo dobru ili lepu košarku danas, ali sam mislio da možemo neke sitnice da uradimo bolje - istakao je.

- Njihova veličina i fizička igra su nam pravili probleme. Uprkos tome, momci su se borili do kraja i onda je došao Bobi Dikson i pokazao da je veliki 'iks faktor'. Malo je to razočaravajuće, jer obično naglašavmo da su veterani taj 'iks faktor'. Mogli smo da budemo mnogo agresivniji na njemu. Uprkos svemu tome, čestitam mom timu, napravili su velike stvari i nadam se da nismo završili, jer imamo još jednu utakmicu ovde i nadam se da ćemo je dobiti. Jesmo grešili, ali mislim da ćemo biti bolji u sledećim utakmicama na najvećoj sceni - rekao je Jasikevičijus. Fenerbahče je pobedio sa 76:67.

BONUS VIDEO: Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.