GOLDEN STEJT KLS! Hjuston odvalio Voriorse, a jedan podatak je posebno poražavajuć za šampiona NBA lige! (VIDEO)
Foto: AP

NEVERICA

GOLDEN STEJT KLS! Hjuston odvalio Voriorse, a jedan podatak je posebno poražavajuć za šampiona NBA lige! (VIDEO)

Ne pamtimo kada se aktuelnom prvaku najjače svetske lige desilo nešto ovakvo

Objavljeno: 08:25h

Prava retkost dogodila se tokom druge utakmice finala Zapadne konferencije između Hjustona i Golden Stejta, kada su Roketsi slavili sa 127:105 ponajviše na krilima Erika Gordona i Džejmsa Hardena.

Meč je prelomljen u drugoj četvrtini, kada su Roketsi napravili dvocifrenu prednost i nisu je ispuštali, čime su došli do poravnanja od 1:1 u seriji, koja se sada seli u Oukland. Od kraja prve deonice domaćini su bili konstantno u prednosti, a u četvrtoj četvrtini razlika je išla i do +29.

A, kada smo već kod dvocifrenih brojki, u ekipi Hjustona Harden i Gordon su postigli po 27 poena, Brada je imao i deset skokova. Pratili su ih Pi Džej Taker sa 22, Trevor Ariza sa 19, odnosno Kris Pol sa 18 poena.

Ono što je začudilo je činjenica da su u ekipi vladajućih šampiona samo Kevin Durent sa 38 poena i Stef Kari sa 16 bili dvocifreni. Svi ostali su poenterski podbacili. Kada se pogleda timska statistika Ratnika, ona donekle podseća na timske statistike u nekim manjim košarkaškim ligama, poput KLS, ABA 2 lige itd...

Naredni meč na programu je u noći između ponedaljka i utorka.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.