ZVEZDA SE SPREMA NA NOVI POHOD EVROPE: Naši ciljevi su uvek najviši! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

F4, BEOGRAD

ZVEZDA SE SPREMA NA NOVI POHOD EVROPE: Naši ciljevi su uvek najviši! (FOTO) (VIDEO)

Veliko finale igraće se u nedelju od 10.00 u Areni

Objavljeno:

Uz seniorski fajnal-for Evrolige, počinje i takmičenje za juniore koje će se takođe održavati u Beogradu, a učestvovaće Crvena zvezda i Mega Bemaks.

Juniori košarkaškog kluba imaće najviše moguće ambicije na turniru Evrolige u Beogradu, rekao je danas trener ekipe Bojan Djerić.

- Sam rad i obim na treninzima nas motiviše da sebi postavimo visoke ciljeve pred ovaj turnir. Sada, da li ćemo osvojiti ovaj turnir ili igrati finale, ne mogu da kažem - rekao je Djerić za klupski sajt.

Juniorski turnir igraće se uz besplatan ulaz u hali "Aleksandar Nikolić", a Crvena zvezda će biti u Grupi B, u kojoj su još Huventud, Bajern i Stela Azura. Grupu A čine Mega, Lijetuvos Ritas, Pariz i Real Madrid, a u finale će se plasirati samo prvoplasirani. - Naši ciljevi su uvek najviši. I to ne samo zbog činjenice da igramo i predstavljamo veliki klub. Ova grupa momaka koja nastupa za Crvenu zvezdu je takvog sklopa i karaktera, da bi igrali motivisano u svakoj situaciji, čak i kada bi igrali i za neki lokalni klub, a ne za klub takvog renomea i veličine kakav je Crvena zvezda. Naši ciljevi su uvek najviši - rekao je Đerić.

-Opet sa druge strane, bilo bi pomalo i arogantno da mi pretimo Real Madridu, reprezentaciji Francuske koja je okupljena u ekipi Pariza, Lijetuvos Ritasu... Ima puno sjajnih timova, svi su tu jer vrede i zaslužuju. Ali, ko nas bude otpisao... ne spada baš u intiligentne ljude. Borićemo se - istakao je trener Zvezdinih juniora.

Kapiten ekipe Zoran Paunović rekao je da je njegov tim gledao sve ekipe koje dolaze na završni turnir u Beogradu. - Što se nas tiče, ono što se zna, igraćemo najagresivnije moguće, najjaču moguću odbranu. To je model igre za koju mislim da bi nam pomogla da dođemo do željenog rezultata, i koju uostalom igramo cele sezone, koja je za nas za sada više nego uspešna. Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži, jer bi nam to značilo, nije isto kada igraš pred svojim navijačima i svojom publikom - rekao je Paunović, koji je najbolji strelac crveno-belih. Veliko finale igraće se u nedelju od 10.00 u Areni.

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs / KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.