Nije samo pobeda: Šta je sve Zvezda dobila trijumfom nad PAO u Atini? (FOTO) (VIDEO)

Toliko je bila značajna utakmica

Nije samo pobeda: Šta je sve Zvezda dobila trijumfom nad PAO u Atini? (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši crveno-belih su došli do važnog slavlja, ali uz osvojene bodove, ekipa Dejana Radonjića je dobila još neke stvari
Objavljeno: 14:18h

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su svoj prvi trijumf u Top 16 fazi Evrolige i to na vrućem gostovanju u Atini protiv jakog Panatinaikosa. Lazić i Jović izluđivali Đorđevića: Najbolji potezi Zvezdinih igrača protiv Panatinaikosa! (VIDEO) Trener Dejan Radonjić ima mnogo razloga da bude zadovoljan izdanjem svojih košarkaša, jer su crveno-beli osim pobede koja je sama po sebi najvrednija dobili još nekoliko stvari slavljem u "OAKA areni". A Mileru ništa nije jasno: Košarkaši Zvezde polugoli u svlačionici slavili pobedu! (VIDEO)

Profimedia
1. SAMOPOUZDANJE - Prva i najvažnija stvar koja je bila neophodna igračima sa Malog Kalemegdana u ovom trenutku. Jesu dobijali velike evropske timove ove sezone u najjačem evropskom takmičenju, ali nijedan od njih nisu dobili u gostima. Uzimanje skalpa višestrukom prvaku Evrope sigurno mnog znači na sticanju uverenja u svoje mogućnosti Laziću i drugovima, a uz to ne bi trebalo da zaboraviti da su godinu završili i započeli sa tri uzastopna poraza.

MIRNOĆA U ZAVRŠNICI
VLADIMIR ŠTIMAC
Fonet
NOVAC
Fonet

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.