Ove ljude je Peković postavio da vode Partizan!

UO partizana

Ove ljude je Peković postavio da vode Partizan!

Dva najpoznatija člana UO-a su upravo Nikola Peković i potpredsnik crno-belih, Miroslav Berić, a evo ko su ostali ljudi u upravi kluba iz Humske
Objavljeno: 09.09.2015. 17:43h
Košarkaški klub Partizana je u utorak dobio novog predsednika, a sa njim je stigao i novi Upravni odbor. Nikola Peković je izabrao 13 novih ljudi, koji će u narednom periodu pokušati da saniraju tešku finansijsku situaciju u najtrofejnijem srpskom klubu.  Dva najpoznatija člana UO-a su upravo Nikola Peković i potpredsnik crno-belih, Miroslav Berić, a evo ko su ostali:

Sanja Lubardić - predstavnik komunikacija u NIS-u, odnosno PR ove kompanije. Pre toga je radila u Ministarstvu finansija republike Srbije, gde je bila savetnik. 

Mauricio Vala - u pitanju je Italijan, koji obavlja funkciju  izvršnog direktora za prodaju i marketing u kompaniji "Unipol DDOR Novi Sad". Vala je u nekada bio i u upravi OFK Beograd, kada je njegova kompanija bila sponzor "romantičara", koje je tada predvodio Zvezdan Terzić.

Milan Iskrin - direktor veleprodaje u kompaniji Delta Sport

Ilija Dražić - priznati beogradski advokat. Bio je član privremene komisije koja je pripremala Skupštinu Partizana, a zastupnik je i Miroslava Miškovića

Pero Šaranović - predstavnik kompanije PharmaSwiss

Vladimir Vrbaški - vlasnik kompanija SCOM i BSP. Član je u Upravnog odbora u fudbalskom klubu Partizan

Velibor Jović - predstavnik kompanije "VIP Sistem"

Petar Grubor - predstavnik kompanije Metalac.

Pored njih Upravni odbor činiće i Ratko Čakarević, Boško Janković i Ivan Knežević.


(Espreso.rs)

 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media