DA NASTAVIMO U ISTOM RITMU! Topić pred Tamiš: Dobro se sećamo kako je bilo u Pančevu!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

JASAN

DA NASTAVIMO U ISTOM RITMU! Topić pred Tamiš: Dobro se sećamo kako je bilo u Pančevu!

Karte se prodaju u poslovnicama Eventima, a sve sezonske ulaznice važe za meč u Železniku

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde u poslednjem kolu prve faze Supelirge igraju protiv Tamiša, i to u utorak u pomalo neobičnom terminu, od 13 sati u dvorani u Železniku, a trener crveno-belih Milenko Topić poziva na oprez uoči ovog duela.

Podsetimo, razlog za promenu dvorane je priprema hale "Aleksandar Nikolić" za završnicu juniorskog turnira Evrolige, na kome će učešće uzeti u juniorski tim Crvene zvezde, nekadašnji šampion i višestruki učesnik finala i završnih turnira.

Aktuelni prvak Košarkaške Superlige je u ponedeljak trenirao u vreme odigravanja utakmice, a trener Milenko Topić najavljuje ozbiljan pristup ovom susretu, ponajviše zbog činjenice da su Pančevci umalo dobili crveno-bele u prvom delu nadmetanja:

- Nakon pobede nad ekipom Zlatibora, važno nam je da nastavimo u istom ritmu, i da sačuvamo prvo mesto, koje nam donosi prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja, kada praktično počinje pravi plej-of. Važno nam je i da se Antić vratio, videli smo koliko znači ekipi, a sada je važno i da dođe do svoje rutine i takmičarskog ritma nakon dužeg odsustva. Protiv ekipe Tamiša moramo da odigramo maksimalno, jer se dobro sećamo kako smo došli do pobede u Pančevu. Zbog lakše prehlade, i lakše povrede, pod znakom pitanja su Janković (zbog povišene temperature nije igrao protiv Zlatibora), i Marko Kešelj za ovu utakmicu - rekao je trener crveno-belih za klupski sajt.

Karte se prodaju u poslovnicama Eventima, a sve sezonske ulaznice važe za meč u Železniku.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.