Toni Parker se rastaje sa San Antoniom, ali ne zbog penzije!
Foto: Printscreen/Youtube/Ximo Pierto

A sad adio

Toni Parker se rastaje sa San Antoniom, ali ne zbog penzije!

Iako je zašao u već pozne godine za jednog profedionalnog sportistu (36), košarka zauvek ostaje u njegovom srcu

Objavljeno: 10:55h

Legendarni francuski košarkaš i dugogodišnji plejmejker ekipe San Antonio Sparsa, ujedno jedan od najboljih evropskih igrača koji je ikada igrao u NBA ligi, izjavio je da će možda napustiti ekipu sa kojom je osvoji četiri titule šampiona..

- Mnogo sam dao Sparsima, ali oni meni još više. U timu sam već 17 godina i voleo bih pred penziju da se možda oprobam u nekom drugom timu. Ne znam još uvek da li ću otići, šanse su 50:50. Nisam još za staro gvožđe, želim da odradim još barem tri sezone u NBA, pre nego što se penzionišem - rekao je Parker.

Iako je zašao u već pozne godine za jednog profedionalnog sportistu (36), košarka zauvek ostaje u njegovom srcu.

- Ma, siguran sam da ću se samo baviti košarkom u životu, ne umem ništa drugo tako dobro da radim. Verujem da ću i po završetku karijere ostati u basketaškim vodama - poručio je sjajni plejmejker.

Podsetimo, Parker iza sebe ima najgore odigranu sezonu od kako je stigao u najjaču ligu na svetu (veći seo sezone se opotravljao i borio sa posledicama od nezgodne povrede koju je zaradio krajem prošle sezone), pošto je beležio svega 7,7 poena i 3,5 asistencija za 19,5 minuta na terenu.

Pa je i logično da je izgubio i mesto startnog pleja u timu Sparsa, pošto je šansu mnogo više dobijao mlada nada trenera Popoviča Dežonte Marej.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.