ČANAK ŽELI SVE POBEDE DO KRAJA: Vršac će sigurno pokazati reakciju posle poraza u prvom meču! (FOTO)
Foto: Beta

KLS, 9. KOLO

ČANAK ŽELI SVE POBEDE DO KRAJA: Vršac će sigurno pokazati reakciju posle poraza u prvom meču! (FOTO)

Podsećanja radi, crno-belima je za osvajanje prve pozicije u grupi neophodno da na kraju ovog dela takmičenja imaju pobedu više od FMP zbog lošijeg skora u međusobnim susretima

Objavljeno:

Košarkaši Partizana večeras od 20:30 gostuju ekipi Vršca u 9. kolu grupe B košarkaške Superlige Srbije.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Partizana, a susret u dvorani "Milenijum" domaća ekipa dočekuje na četvrtoj poziciji u grupi B i predstoji joj borba za plasman u plej-of.

foto: Vladimir Sporčić

Crno-beli imaju skor od sedam pobeda i jednog poraza, a utakmica u Vršcu biće prilika da izbaranici Nenada Čanka naprave prvi od dva uspešna koraka do kraja ligaškog dela i tako ostanu u trci za prvo mesto u grupi.

- Očekuje nas zanimljiv meč u Vršcu protiv ekipe koja želi plasman u ABA 2 ligu i koja će sigurno pokazati reakciju u odnosu na našu prvu utakmicu u Beogradu - oprezan je Nenad Čanak, trener Partizana. - Mi do kraja ligaškog dela prvenstva želimo dve pobede i do njih ćemo doći samo ako budemo igrali maksimalno angažovano tokom svih 40 minuta.

Podsećanja radi, crno-belima je za osvajanje prve pozicije u grupi neophodno da na kraju ovog dela takmičenja imaju pobedu više od FMP zbog lošijeg skora u međusobnim susretima.

BONUS VIDEO:

Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.