RADANOV BEZ DILEME: Navijaću za Žalgiris iz sveg srca, u finalu očekujem i CSKA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

osvojio je juniorsku el

RADANOV BEZ DILEME: Navijaću za Žalgiris iz sveg srca, u finalu očekujem i CSKA! (FOTO) (VIDEO)

Radanov je pre tri godine osvojio juniorsku EL u Milanu u dresu Crvene zvezde

Objavljeno:

Mladi košarkaš Crvene zvezde Aleksa Radanov navijaće na predstojećem F4 Evrolige u Beogradu za litvanski Žalgiris.

Klub koji s klupe predvodi Šarunas Jasikevičijus će u polufinalu u "Štark areni" igrati protiv branioca titule Fenerbahčea, dok drugi par čine CSKA i Real Madrid.

- Žalgiris mi je jedan od favorita, cele sezone igraju fenomenalno. Drago mi je što su se izborili za F4, nadam se da će ga osvojiti. Mislim da će u finale proći i CSKA. Biće to sjajna utakmica. Jedva čekam da gledam - rekao je Radanov za B92.

foto: Saša Pavlić Koky

Radanov je pre tri godine osvojio juniorsku EL u Milanu u dresu Crvene zvezde. - Fenomenalno iskustvo za mene, prvi put smo išli na takvo neko takmičenje, veoma jako u Evropi. Osvojili smo iz prvog pokušaja, bilo je to ogromno iskustvo za nas nakon koga je i većina igrača odskočila u karijeri.

On je od 2015. do proteklog aprila igrao na pozajmici za FMP Železnik, ali se vratio među crveno-bele uoči Superlige Srbije. - Nisam toliko pratio Zvezdu s obzirom na moje obaveze. Bila je dobra sezona za njih, imali su 11 pobeda u EL. To je dosta pobeda za ekipu koja nije svrstavana u favorite poput CSKA, Olimpijakosa. Mislim da je to fenomenalna sezona. Nadam se da će u narednim godinama biti još bolji - zaključio je Radanov.

BONUS VIDEO:

Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.