RADONJIĆ PRED KATASTROFOM: Bajern na korak od ispadanja! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

BUNDESLIGA

RADONJIĆ PRED KATASTROFOM: Bajern na korak od ispadanja! (FOTO) (VIDEO)

Domaćinu nije pomoglo ni oko 6.000 navijača u Minhenu

Objavljeno:

Trener Bajern Minhena Dejan Radonjić bio je razočaran igrom svojih izabranika u trećem susretu četvrtfinala plej-ofa Bundeslige protiv Fraport Skajlajnersa.

Bavarci su izgubili sa 86:83, pa sada gube i u seriji sa 2:1. U polufinale ide ekipa koja prva dođe do tri trijumfa.

Bajern je slavio u prvom duelu lako 85:72, ali potom je vezao dva poraza 75:69 u gostima, pa 86:83 sinoć pred svojim navijačima, za 1:2 u seriji, tako da sada putuje "na noge" Frankfurtu u meču u kom mora da trijumfuje kako bi produžio seriju i izbegao eliminaciju.

Domaćinu nije pomoglo ni oko 6.000 navijača u Minhenu pošto su ispustili prednost od 19 poena, ali su ipak imali šut za produžetak preko Kaningema - koji nije "ušao".

- U prvom poluvremenu smo odigrali najbolju odbranu od mog dolaska u Bajern - rekao je Radonjić aludirajući na 25 primljenih poena za 20 minuta.

foto: Dado Đilas

Ipak, u nastavku meča odbrana Bajerna se potpuno raspala. Gosti iz Frankfurta su postigli čak 61 poen i Radonjićev tim doveli na rub ispadanja.

- Drugi deo meča bio je najgori od kako sam ovde. Frankfurt je igrao odlično, u visokom ritmu, a postigli su neke važne koševe - zaključio je Radonjić.

Ipak, za Bajern još uvek nije sve izgubljeno. Za dva dana moraće da naprave brejk i tako izbore majstoricu na domaćem parketu.

BONUS VIDEO:

Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.