NIKOLINA ODLUKA BILA JE... Teodosić otvoreno o Jokićevom otkazu Srbiji pred Eurobasket! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ISKRENI VALJEVAC

NIKOLINA ODLUKA BILA JE... Teodosić otvoreno o Jokićevom otkazu Srbiji pred Eurobasket! (VIDEO)

Posle ovoga, više nema nikakve potrebe da se ikada vraćamo na tu temu!

Objavljeno:

Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije Srbije, gostovao je kod Ivana Ivanovića na i istakao da je Jokić doneo dobru odluku prošlog leta kada je otkazao učešće na Eurobasketu.

- Joka je odigrao sjajnu sezonu i jako mi je drago zbog njega. Klub koji je trejdovao dva-tri igrača da bi on mogao da ima prostor je napravio sjajan potez. Mislim da će on igrati sve bolje i bolje. Sjajna NBA karijera je ispred njega i želim mu najbolje i da igra što češće za reprezentaciju - rekao je Teo pa dodao:

- Ovo nije neka ironija, baš iskrena želja... Prošle godine sam ga stvarno razumeo, dečko je bio u situaciji u kojoj verovatno niko nikad od nas neće ni biti, gde može da potpiše takav ugovor... I trebalo je da preskoči leto, svidelo se to nama ili ne, zbog njega samog. Ali nadam se da će imati vremena da igra što češće za reprezentaciju - dodao je kada je u pitanju Nikola Jokić.

Teodosić iza sebe ima solidnu sezonu u NBA ligi i uprkos povredama, Miloš kaže da ne može da ne bude nezadovoljan kako je sve prošlo u najjačoj ligi na svetu. - Ne mogu da budem nezadovoljan, imao sam više minuta nego što sam očekivao, došle su te povrede i one su pokvarile utisak. Ali ne mislim da je loše sezona iza mene, očekivao sam da ću igrati bolje, ali bila je uspešna. Nisu oni očekivali ništa od mene, na prvom treningu sam postigao recimo pet trojki zaredom i potom su rekli – 'pa ti možeš i da ubaciš' – odgovorio sam im – 'jel ste vi gledali koga ste potpisali, možda jedan ili dva snimka? - otkriva srpski igrač.

Teo je prošao dug put da bi došao do najjače lige na svetu, a malo ko zna da je u detinjstvu bio golman. - Počeo sam kao golman sa nekih sedam godina i nisam bio loš. Onda sam paralelno igrao fudbal i košarku, i nisam mogao da sve to uklopim. Onda sam se zbog Belog (prvi trener) i brata odlučio za košarku - rekao je Teodosić voditelju Ivanu Ivanoviću. Teodosić se priseća i kako je jednom prilikom u detinjistvu dobio batine od starijeg brata. - Igrali smo (fudbal) protiv tima iz sela pored Valjeva do šest golova. Primio sam gol na 4:3, a sve pare smo potrošili na sokove pre toga i da smo izgubili ne bismo imali love da im platimo... Onda sam primio gol i dobio sam takve batine od brata, pa sam posle toga branio sve živo i dobili smo 6:5, a inače ne znam kako bismo se kući vratili - kaže kroz smeh kapiten reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO: Grobari prozivaju Lalatovića posle pobede nad Čukom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.