Gazde PAO-a oduzele igračima platu zbog poraza od Zvezde!

ĐORĐEVIĆ: OVO NIJE PANATINAIKOS

Gazde PAO-a oduzele igračima platu zbog poraza od Zvezde!

Po drugi put ove sezone su morali da pribegnu ovim merama
Objavljeno:

Trijumf Crvene zvezde nad Panatinaikosom usred Atine upalio je alarm u grčkom klubu i razbesneo vlasnike, braću Janakopulos, koji su odmah posle meča saopštili igračima i stručnom štabu da su kažnjeni oduzimanjem jedne plate. Osveta za prošle 2 godine: Zvezda dobila Panatinaikos usred Atine! (FOTO) (VIDEO) Kako prenosi "Mozzart Sport" koji se poziva na pouzdane izvore u grčkoj prestonici, gazde "zelenih" su odmah po okončanju meča otišle u svlačionicu i rekle igračima da ne računaju na uplatu novca ovog meseca.

Lazić i Jović izluđivali Đorđevića: Najbolji potezi Zvezdinih igrača protiv Panatinaikosa! (VIDEO) Ovo je već drugi put ove sezone da oni potežu za ovakvom vrstom kazne kako bi razdrmali ekipu, jer su isto učinili i nakon poraza od Zelene gore u Poljskoj.
Trener atinskog tima, Aleksandar Đorđević je posle meča rekao da igrači nisu ličili na sebe i da su bili previše stegnuti i ispod evroligaškog nivoa. - Pitao sam Raduljicu posle meča šta se desilo i nije znao da mi da odgovor. Ovo nije Panatinaikos. Mi smo borci i moramo muški da reagujemo. Ništa nam nije išlo za rukom. Mnogo smo promašivali, čak i zicere - izjavio je između ostalog Đorđević posle meča. (Espreso.co.rs / Izvor: Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.