DA LI ĆU IGRATI ZA SRBIJU? Ne znam da li ima potrebe! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

TEODOSIĆ JOŠ NIJE ODLUČIO

DA LI ĆU IGRATI ZA SRBIJU? Ne znam da li ima potrebe! (FOTO)

Igrači NBA klubova i evroligaša su propustili prva dva, pa je sastav Srbije izgledao znatno drugačije u odnosu na uobičajen

Objavljeno:

Srpski plejmejker Miloš Teodosić rekao je da se još nije čuo sa selektorom Srbije Sašom Đorđevićem i da još ne zna hoće li igrati za Srbiju u junu.

Igrači NBA klubova i evroligaša su propustili prva dva, pa je sastav Srbije izgledao znatno drugačije u odnosu na uobičajen.

Teo je zadovoljan prvom sezonom u NBA ligi i jedino zbog povrede nije bio srećan, pošto kaže da se za sezonu u najjačoj ligi na svetu prethodno dobro spremio. Povrede su ga od terena odvojile na 37 od 82 utakmice. - Ne mogu da budem nezadovoljan svojim igrama. Jedina stvar oko koje nisam zadovoljan i srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine - rekao je Teodosić za.

foto: Dado Đilas

Povreda je prema njegovim rečima sada sanirana. - Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me pustili da mi noga nije u redu tako da što se tiče povrede, super sam - dodaje Teo, koji za sada nije siguran hoće li zaigrati za Srbiju posle skoro godinu dana.

foto: Marina Lopičić

- Nisam pričao sa Saletom jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana pričati i videti i proceniti da li ima potrebe da igram ili da uzmem da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da ti dam odgovor na to pitanje - kaže Teodosić.

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.