PRVO LAJEŠ, PA ONDA KUKAŠ! Janakopulos: Ako nas kazne, unazadiće nas!
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, Foto: Printscreen/dpg7000

dokle bre više

PRVO LAJEŠ, PA ONDA KUKAŠ! Janakopulos: Ako nas kazne, unazadiće nas!

Izgleda da je vlasnik Panatinaikosa odlučio da okrene ploču

Objavljeno: 15:21h

U novom razgovoru sa predstavnicima medija povodom trenutne situacije i dešavanja na relaciji između Panatinaikosa i Evrolige, vlasnik grčkog giganta Dimitris Janakopulos je izneo sledeće.

- Veoma smo nezadovoljni Evroligom.Uopšte nas ne tretiraju sa poštovanjem, što na terenu, što po pitanju disciplinkih mera.Nadam se da ćemo pronaći rešenje.

Odnos Bartomeua prema Panatinaikosu mora da se promeni.Zahtevamo promene i poštovanje - počeo je svoje izlaganje Janakopulos.

Osvrnuo se i na priču o šansama da njegov klub od sledeće sezone napusti Evtoligu.

- U slučaju da napustimo Evroligu, deficit će nam biti ogroman.Poštovanje i uljudnost moraju biti iznad svega.Ako budemo prinuđeni da istupimo, zasigurno ćemo trpeti posledicem, ali smislićemo već nešto.Smatram da uopšte ni nećemo doći do tog trenutka. Stvar je u tome, da Evroliga mora prihvati svoje greške i da ispravi svoj režmski odnos prema nama, jer verujem da kroz dijalog sve može biti rešeno - rekao je vlasnik Panatinaikosa.

Janakopulos tvrdi da je Panatinaikos spreman da spusti loptu. Evroliga mora povuče sve kazne koje su upućene ka meni, nakon mojih reakcija na Instagramu.Cela priča je počela sa kaznom.Ako sve ove kazne ne budu povučene, nećemo napraviti korak unazag , nego mnogo njih.Ako Evroliga ćilja na najbolje, rešenje mora biti postignuto - nastavio je kontroverzni biznismen.

Konačno se osvrnuo i na plej-of seriju odigranu protiv Reala iz Madrida.

Morali smo da pobedimo u obe utakmice na domaćem terenu,ali smo omanuli.Od tog trenutka nadalje, javili su se neki problemi van terena.Smatram da smo zaslužili da učestvujemo na Fajnal Foru - za vršio je svoje izlaganje Janakopulos

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.