U Šapcu loša uvertira za revanš: Polufinalisti Kupa u plej-autu igrali bez golova!
FK Mačva - FK Mladost, Foto: Printscreen/Youtube/TELEVIZIJA AS ŠABAC

Superliga Srbije, plej-aut

U Šapcu loša uvertira za revanš: Polufinalisti Kupa u plej-autu igrali bez golova!

Najnepopularnijim rezultatom završen je susret u ligi dva rivala iz polufnala nacionalnog Kupa

Objavljeno:

Fudbaleri Mladosti i Mačve igrali su danas nerešeno bez golova u prvoj utakmici 35. kola Superlige Srbije, odnosno petom kolu plej-aut grupe.

Ekipa iz Šapca koja je u prvom poluvremenu bila za nijansu bolji rival, osvojenim bodom na gostovanju u Lučanima osigurala je opstanak u Superligi Srbije.

- Mislim da smo mi igrali bolje u prvom poluvremenu, imali izglednije šanse, ali ih nismo iskoristili. Mladost je posle imala veći posed, ali mi smo ostvarili naš cilj, a to je da probamo da izbegnemo poraz, a ako možemo da pobedimo. Osvojili smo bod i tako izborili opstanak u ligi. Sada je znatno lakše, okrećemo se utakmicama koje nam predstoje - rekao je trener Mačve Dragan Aničić za televiziju Arena sport.

Mladost, koja je nastupila u kombinovanom sastavu, prva je na tabeli plej-aut grupe sa 27 bodova, dva više od trećeplasirane Mačve.

- Izveli smo kombinovan sastav, jer odmaramo igrače za tu sredu i polufinale Kupa Srbije. Imali preko Mihajlovića sada na kraju dobru priliku, ali nije dobro zahvatio loptu. Neke stvari moramo da popravimo... Imamo imperativ pobede u Kupu, jer želimo da napravimo istorijski uspeh, da li ćemo uspeti da ostvarimo, to ćemo videti u sredu uveče - rekao je trener Mladosti Nenad Milovanović.

Mladost će u sredu od 17.30 u Lučanima dočekati Mačvu u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.