TAKO PRIČA JEDAN DOKTOR! Ovo su prve reči Igora Kokoškova otkad je ispisao istoriju NBA lige! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEKA JE SA SREĆOM

TAKO PRIČA JEDAN DOKTOR! Ovo su prve reči Igora Kokoškova otkad je ispisao istoriju NBA lige! (FOTO)

- Oduševljen sam što ću imati priliku da vodim ovaj tim - započeo je čovek koji je sa Slovenijom osvojio Eurobasket 2017. godine

Objavljeno:

Igor Kokoškov je prvi neamerički trener koji će samostalno preuzeti neki klub u NBA.

On će do kraja sezone pomagati Kvinu Snajderu u Juti, posle čega će se otisnuti u Arizonu, gde će započeti samostalnu trenersku karijeru u NBA ligi.

- Oduševljen sam što ću imati priliku da vodim Finiks Sanse i zahvaljujem se Robertu Sarveru i Rajanu Mekdonahjuu što su mi dali ovu priliku. Naravno, ponosan jer ću biti prvi glavni trener u NBA ligi koji je odrastao van Severne Amerike, a takođe mi je veoma drago što ću se vratiti u Finiks, gde je moja porodica već 10 godina. Tu sam bio deo veoma talentovanih i uspešnih timova i radujem se što ću ponovo tu raditi. Moje vreme provedeno u Juti nema cenu i sada smo trenutno u veoma važnoj plej-of seriji i igrači i treneri zahtevaju moju punu pažnju. Na kraju sezone posvetiću se novom izazovu, a to je izgradnja jednog snažnog programa i pravljenje uspeha koji navijači Sansa zaslužuju - istakao je Igor Kokoškov u saopštenju.

Inače, on je već bio pomoćni trener u Finiksu, a istu ulogu je obavljao i u Detroitu, Los Anđeles Klipersima, Orlandu i Klivlendu, a od 2015. godine je u Juti. Od naredne sezone će ispisati nove stranice istorije u NBA ligi!

BONUS VIDEO: NA KOGA SE KLADITE, AUTOMOBIL ILI MOTOR? Ovakav kraj trke baš niko nije očekivao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.