KRAJNJE JE VREME DA NEKO VAN BEOGRADA BUDE ŠAMPION! Paspalj se oporavlja od moždanog udara i pozdravlja uspeh Budućnosti! (FOTO)
Foto: Fonet

OSEĆA SE BOLJE

KRAJNJE JE VREME DA NEKO VAN BEOGRADA BUDE ŠAMPION! Paspalj se oporavlja od moždanog udara i pozdravlja uspeh Budućnosti! (FOTO)

Pobeda u prvom meču u Beogradu, Budućnosti je donela ogromnu energiju i motiv

Objavljeno:

Legenda srpske i evropske košarke Žarko Paspalj oporavlja se od posledica moždanog udara zadobijenog prošle godine u SAD.

U razgovoru za Vijesti, Paspalj je istakao da se oseća bolje.

- Rekao bih da sam dobro. A li šta to znači dobro? Rekao bih da funkcionišem, to je za sada u redu. O ružnim stvarima čovek se trudi da ne govori previše. Imam samo opciju da idem napred. Biće dobro - rekao je Paspalj za podgoričke Vijesti.

foto: dado đilas, Dado Đilas

Bivši as Partizana, Olimpijakosa i Panatinaikosa naglasio je da je Budućnost zasluženo osvojila titulu u ABA ligi , i da je za samo takmičenje važno da je konačno trijumfovala ekipa koja nije iz Beograda.

- Zasluženo. Pobeda u prvom meču u Beogradu, Budućnosti je donela ogromnu energiju i motiv. Dopalo mi se kako su momci igrali. Velika je to stvar za Budućnost, a i krajnje je vreme da je neko van Beograda postao šampion i podigao trofej ABA lige. To je dobro za košarku.

foto: aba-liga.com

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje osvrnuo se i na uspeh Mornara iz Bara.

- Moji prijatelji, braća Pavićević, zaslužuju čestitke za visoko mesto u ABA ligi. To je dobro za crnogorsku i barsku košarku. Uspeli su da stvore dobar kolektiv, tim sa svim standardima, takođe i problemima, koje imaju manje-više svi klubovi. Sve čestitke i želim im da nastave tako - završava Paspalj

BONUS VIDEO:

Novak Đoković na druženju sa novinarima - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.