JANAKOPULOS REŠIO DA UBODE EVROLIGU U SRCE: Panatinaikos počeo pregovore sa FIBA Ligom šampiona!
Nik Kalates na meču protiv Crvene zvezde u ovogodišnjoj Evroligi, Foto: Fonet

biće ludo

JANAKOPULOS REŠIO DA UBODE EVROLIGU U SRCE: Panatinaikos počeo pregovore sa FIBA Ligom šampiona!

Hoćemo li gledati "zelene" sledeće sezone u Ligi šampiona?

Objavljeno:

Priča se nastavlja. Dimitris Janakopulos nema nameru da se skine sa kičme Đordiju Bartomeu, a po svemu sudeći predsednik Evrolige će početi da ga sanja u košmarima ako već nije do sada. Predsednik košarkaške Lige šampiona Patrik Komninos je potvrdio da je Panatinaikos u ozbiljnim pregovorima sa njima, oko priključivanja FIBA takmičenju u sledećoj košarkaškoj sezoni i time samo dodatno uzburkao već nemirnu situaciju koja vlada imeđu dve strane. - Svaki tim koji iskaže interesovanje da se priključi našem takmičenju će uvek dobiti otvoren poziv za diskusiju i razmatranje.Postoji veliki broj timaova koji je pokazao direktno interesovanje, a među njima je i jedan od najboljih klubova u istoriji evropske košarke Panatinaikos -, rekao je Patrik Komninos.

- Bilo je nekoliko inicijalnih razgovora sa Janakopulusom. Ove nedelje ćemo opet imati prilike da se sastanemo i nastavimo pregovore.Ovo je jako bitna prilika da zajedno ispitamo moguću budućnost Panatinaikosa u našem nadmetanju - nastavio je predsednik Lige Šampiona.

- Panatinaikos neće biti tretiran sa povlasticama u odnosu na druge zainteresovane.Principi Lige šampiona su jasni i svi konkurenti su upoznati sa njima.Neće biti odluka koje će biti donete mimo naše logike -,završio je izlaganje Kominson.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na druženju sa novinarima - 3

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.