NISI VIDEO TITA, NEGO BERTOMEUA: Nastavlja se rat saopštenjima Čovića i Bokana! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

SUKOB

NISI VIDEO TITA, NEGO BERTOMEUA: Nastavlja se rat saopštenjima Čovića i Bokana! (FOTO)

Predsednik crveno-belih imao je mnogo toga da zameri prvom čoveku crnoigorskog kluba

Objavljeno:

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović istakao je za crnogorski portal Borba da Crvena zvezda ne želi da oduzme Budućnosti učešće u Evroligi i obratio se prvom čoveku šampiona ABA lige Draganu Bokanu.

- Crvena zvezda će biti velika i kada ne budem bio predsednik tog kluba. Ne bih baš da mi ti objašnjavaš kakva su pravila Evrolige, verujem da je put u Barselonu bio istinska inspiracija, od prvog ulaska u sedište Evrolige preko rečenice dobrodošli do sastanka sa prvim čovekom Evrolige. Nisi video Tita, video si Đordija Bertomeua - rekao je Čović.

foto: aba-liga.com

Predsednik crveno-belih imao je mnogo toga da zameri prvom čoveku crnoigorskog kluba.

- Žao mi je DB, ne raspravljaš se ti sa mnom, već si uveo u sukob dva kluba. Cena vašeg “uspeha” je prevelika za košarku u regionu i to ćeš tek videti. Isuviše sam prošao u košarci da me boli neki poraz. Smeta mi nepravda i činjenice da se ova finalna serija rešavala po aerodromima, kafanama, sudijskim svlačionicama i javnim kućama. Shvatićeš za jedno 20 godina, ako ostaneš u košarci, jer kako reče ti za nju živiš. Pošto bi i time da se bavite, i to radite već neko vreme, tj. kadrovišete i rušite po Beogradu ovu upravu KK Crvena zvezda preko raznih mešetara i satelita, i za to znamo, onda moramo i da posmatramo sve pohvale Crvenoj zvezdi kao velikom klubu - kao krajnje licemerne i lažne.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Mi znamo da smo veliki klub, kao što znamo i da nam budžet nije mnogo veći od Vašeg, ali nemamo niti revolveraše, ekipe za pritisak sa dugim i kratkim cevima i javne kuće gde bi prvo nameštali, a onda i namirivali pojedine sudije. Na kraju ispred kluba koji predstavljam, molimo da prestanete da zamajavate i zvezdašku i celokupnu košarkašku javnost u Srbiji, jer je ovde svima jasno šta se dešavalo u Podgorici. Ako nekome nije jasna razmera ove prevare, tek će biti. To je naša obaveza na prvom mestu prema milionskoj armiji zvezdinih navijača, za početak - konstatovao je Čović

BONUS VIDEO:

Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.