Trenutak koji je svima promakao pre pobedničke trojke Jankovića: Potez Feldina koji niko nije video, a Zvezda bi zbog njega izgubila! (VIDEO)
Džejms Feldin vuče igrača Tamiša za dres, Foto: Printscreen/Youtube/PabloTe

pravila su ovde jasna

Trenutak koji je svima promakao pre pobedničke trojke Jankovića: Potez Feldina koji niko nije video, a Zvezda bi zbog njega izgubila! (VIDEO)

Detalj koji je bio ključan za Zvezdinu pobedu

Objavljeno:

Crvena zvezda se spasila novog senzacionalnog poraza, da ne kažemo brukanja, bez želje da uvredimo kvalitet igrača Tamiša, trojkom u poslednjoj sekundi utakmice koju je postigao Stefan Janković.

Branilac titule je bio na rubu poraza, ali je imao veliku sreću u završnici, i to ne samo zbog trojke koju je pogodio krilni centar, već i zbog jednog detalja koji je možda bio i ključan na čitavom meču.

Na 4 sekunde pre kraja, pri rezultatu 86:84 za Pančevce, domaćin je imao i loptu ispod koša i dovoljno je bilo maltene da je samo zadrže u posedu i utakmica bi bila rešena.

Međutim, prilikom izvođenja pokušali su da je prebace preko celog terena tako što će njihov saigrač pobeći igračima Zvezde, ali to se nije desilo zato što ga je u tome sprečio Džejms Feldin.

Ali ono što je mnogima promaklo jeste da je na početku te akcije Dominikanac povlačio za dres igrača Tamiša, ne predugo, ali čini se dovoljno da to iskoristi da ga prestigne i potom zagradi loptu i pusti je aut. U nastavku se već dogodilo šta se dogodilo.

U ovakvim situacijama, kod povlačenja protivnika u kontri obično sleduje nesportska lična greška, idu dva bacanja i lopta sa strane, ali sudije su ili previdele ovaj momenat ili su smatrale da to nije bio dovoljno jak kontakt za sviranje nesportske ili nešto treće...

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.