Što ih maler više šiba, oni jače uzvraćaju: Otpisani i desetkovani Kelti uštopovali Filadelfiju! (VIDEO)
Džejson Tejtum i Teri Rozije, Foto: AP

NBA plej-of

Što ih maler više šiba, oni jače uzvraćaju: Otpisani i desetkovani Kelti uštopovali Filadelfiju! (VIDEO)

Na krilima mladosti i iskustva, Seltiksi igraju fenomenalno u ovom plej-ofu

Objavljeno: 08:51h

Što ih više udaraju nedaće to bolje igraju omladinci Bostona potpomognuti iskusnim Alo Horfordom. Tako je bilo i protiv Filadelfije u prvom meču polufinala istočne konferencije koji su dobili 117:101.

Još pre plej-ofa su ostali bez dva najbolja igrača (Hejvorda i Irvinga), a onda i uoči prvog susreta sa Seventisiksersima i bez možda i ponajboljeg igrača do sada Džejlena Brauna, pa su ih mnogi otpisali za ovaj meč bez obzira na prednost domaćeg terena.

Međutim, nisu tako mislili Rozije i Tejtum, koji su postavili svoje nove plej-of rekorde, sa 29, odnosno 28 poena, a kada se na to dodaju i Horfordovih 26 poena, trijumf nije doveden u pitanje.

Džoel Embid nije mogao biti zaustavljen, ali zato su sve karte bačene na njegove pomagače i većina ih je uštopovana od strane mladih "kelta".

"Proces" je ubacio 31 poen uz 13 skokova, od ostalih Ridik je dao 20 poena, a momak koji je prvi kandidat za rukija godine, Ben Simons je postigao 18, ostali ne baš dobri, a i u odbrani su zakazali.

Inače, publika u Bostonu pamti Simonsu da on nije u stvari ruki, s obzirom da je 2016. godine izabran na draftu, ali je celu prvu sezonu propustio zbog povrede, nešto slično kao i njegov saigrač Embid svojevremeno, pa su mu zato skandirali "Nisi ruki".

NBA, rezultati:

Boston - Filadelfija 117:101 (1:0)

BONUS VIDEO: ANASTASIJA SE POJAVILA NA PLAŽI, A KADA SE OKRENULA NASTAO JE HAOS: Bikini se izgubio među njenim adutima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.