NE MOŽE SE S GOLOBRADIM KLINCEM NA BRADU: Inspirisani Harden odigrao simultanku protiv umorne Jute! (VIDEO)
Džejms Harden u duelu sa Džejom Krauderom, Foto: AP

NBA plej-of

NE MOŽE SE S GOLOBRADIM KLINCEM NA BRADU: Inspirisani Harden odigrao simultanku protiv umorne Jute! (VIDEO)

Hjuston je poveo u polufinalnoj seriji zapadne konferencije

Objavljeno:

Kada ste umorni, igrate bez glavnog organizatora igre, a naspram sebe imate najbolji tim Zapada predvođen prvim favoritom za titulu MVP-ija sezone, onda teško da se možete nadati nečemu osim časnog poraza.

Upravo u takvoj je situaciji bila Juta u prvom meču polufinala zapadne konferencije protiv Hjustona, u Teksasu, i više od poraza 110:96 nije ni mogla.

I dalje iscrpljeni od serije šest mečeva protiv Oklahome koja je završena u petak, nisu mogli da za manje od 48 sati se oporave za duel protiv odmornijih Roketsa koji su u četiri meča obavili posao protiv Minesote i imali četiri dana odmora.

Džejms Harden je ubacio 41 poen protiv Jute u prvom meču polufinala zapadne konferencije
Džejms Harden je ubacio 41 poen protiv Jute u prvom meču polufinala zapadne konferencijefoto: AP

Uz sve to, Džejms Harden je po običaju inspirisan kada igra protiv "džezera" i to se desilo i sada, ubacio je 41 poen uz sedam asistencija i 8 skokova, a već do poluvremena je rešio pitanje pobednika jer su Roketsi imali +25.

U prvoj polovini meča je imao i značajnu podršku Krisa Pola koji je meč završio sa 17 poena, 16 je ubacio Kapela, a 15 Taker.

Juta je morala da igra bez Rikija Rubija čiji se izostanak itekako osetio, posebno što Španac u ovom plej-ofu igra odlično sa 14 poena u proseku i deli po 7 asistencija i beleži isto toliko skokova.

Prva violina, ruki Mičel Donovan je i sada povukao koliko je mogao, 21 poen, koliko je dao i Krauder, ali nedostajao je treći element da isto tako iskoči, mogao je to da bude Ingls koji je ubacio 15 poena, a više se očekivalo i od Gobera koji je postigao 11, uz 9 skokova.

NBA, rezultati:

Klivlend - Indijana 105:101 (4:3)

Hjuston - Juta 110:96 (1:0)

BONUS VIDEO: OPŠTI HAOS NA AUTOPUTU: Delije zaustavile autobus sa igračima Crvene zvezde i napravili ogomnu bakljadu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.