NIKAD BRUTALNIJI UDAR GAZDE PAO NA EVROLIGU: Mali beskorisni čoveče, napravio si svoju prćiju! Uništio si košarku!
Dimitris Janakopulos ne prestaje sa udarima na rukovodstvo Evrolige, Foto: Printscreen/Youtube/BigThirteen

Izbaciće ih sami

NIKAD BRUTALNIJI UDAR GAZDE PAO NA EVROLIGU: Mali beskorisni čoveče, napravio si svoju prćiju! Uništio si košarku!

Kontroverzni Janakopulos je prvog čoveka Evrolige nazvao "propalim španskim činovnikom"

Objavljeno: 14:20h

Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos ne prestaje da baca drvlje i kamenje na Evroligu i njeno rukovodstvo, a najnoviji udar desio se posle poraza od Reala u trećem meču četvrtfinala.

Kontroverzni Grk ne bira reči kada govori o prvom čoveku najjačeg evropskog takmičenja Đordiju Bertomeuu, pa ga je tako u svom novom saopštenju nazvao "propalim španskim činovnikom".

Đordi Bertomeu se nalazi na udaru vlasnika Panatinaikosa
Đordi Bertomeu se nalazi na udaru vlasnika Panatinaikosafoto: Stefan Jokić

- Čestitam Realu na večerašnjoj pobedi. Cela Evropa gleda i razume da se u ovom takmičenju odluke ne donose na terenu. Svako ko, ni posle večerašnje utakmice ne veruje u to, je ili glup ili nadrogiran. Propali španski činovnik sa malim naočarima je od ovog takmičenja napravio svoju prćiju.

Ali to nije bilo sve, već je razjareni Janakopulos imao još štošta da kaže na račun Bertomeua.

- Ti beskorisni čoveče, uništio si košarku. Kao što sam već rekao, bez obzira na to kakav će rezultat doneti naš trud na terenu, ako ne dođe do radikalnih promena, na kraju sezone ćemo napustiti ovo takmičenje koji bi trebalo da se zove Cirkus liga - piše u njegovom saopštenju.

Dimitris Janakopulos najavljuje da će PAO istupiti iz Evrolige
Dimitris Janakopulos najavljuje da će PAO istupiti iz Evroligefoto: Printscreen/Instagram/Dimitris Giana, Printscreen/Instagram/Dimitris Giannakopoulos

Pored toga on traži da se sazna gde odlazi novac od sponzora i TV prava i ne odustaje od toga da će njegov klub napustiti takmičenje ukoliko ne dođe do radikalnih promena u rukovodstvu Evrolige.

- Već godinama bezuspešno pokušavamo da saznamo gde odlazi novac od sponzora, marketinških i TV prava… A zarada ekipa je slaba uprkos sjajnom menadžementu. I sada na sve to u poslednje dve godine imamo anonimne sudije kao glavne junake svake utakmice. Sportisti i njihov trud su pali u drugi plan - dodao je Janakopulos.

Već se uveliko priča da će se sledeće sezone PAO vratiti pod okrilje FIBA i da će igrati Ligu šampiona, a navodno su pregovori o tome već započeti.

BONUS VIDEO: CECIN SIN PREBIO BUGARINA PRED OČIMA DAČIĆA I PALME: Pogledajte brutalni nokaut Veljka Ražnatovića u prvoj profesionalnoj borbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.