Alimpijević: Došli smo da odradimo, to nije dobro! Čestitam Borcu, ovaj grad i publika to zaslužuju!
Dušan Alimpijević, Foto: EPA/Mateo Bazzi

NIJE KRIO EMOCIJE

Alimpijević: Došli smo da odradimo, to nije dobro! Čestitam Borcu, ovaj grad i publika to zaslužuju!

- Drago mi je da se jedan stari, dobri centar vratio na velika vrata. Želim Borcu da ostvari ambicije - istakao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 10:22h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević nije bio preterano tužan posle poraza crveno-belih od Borca iz Čačka.

- Najiskrenije čestitam Borcu na zasluženoj pobedi i na celoj sezoni. I prethodni trener Bojić, i sadašnji Arsić rade sjajan posao, uradili su veliku stvar za čačansku košarku. Ovaj grad i ova publika to zaslužuju, drago mi je da se jedan stari, dobri centar vratio na velika vrata. Želim Borcu da ostvari ambicije - rekao je Alimpijević.

Ali, bio je poprilično nezadovoljan pristupom svojih igrača.

- Mi smo došli da odradimo utakmicu i to nikako nije dobro. Po ko zna koji put nam se ponavljaju neke stvari, i nije toliki problem u odbrani, već napad. Kad ne uđete koncentrisani u utakmicu, onda ne ide. Samo mali procenat vrhunskih sportista može da uhvati koncentraciju tokom meča, ostatak, kao što je to u slučaju mog tima, treba to da radi pre utakmice. Ni u jednom segmentu nismo pokazali da zaslužujemo pobedu, promašili smo 15 penala u Čačku i 21 trojku, a imali smo nekoliko otvorenih šuteva, zato i nismo zaslužili pobedu. Kod njih se videla želja i energija - naveo je mladi strateg crveno-belih.

BONUS VIDEO: Fanovi dočekali Novaka u Barseloni

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.