Cirbes najviše napredovao, Miler drugi najbolji Amerikanac u Evroligi

Priznanje za crveno-bele

Cirbes najviše napredovao, Miler drugi najbolji Amerikanac u Evroligi

Pored reprerzentativca Nemačke u tradicionalnoj anketi Evrolige visoko je kotiran i njegov saigrač Kvinsi Miler, koji je proglašen za drugog najboljeg košarkaša iz SAD
Objavljeno: 22:00h

Košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes proglašen je za igrača koji je najviše napredovao ove sezone u Evroligi, dok je Kvinsi Miler drugi najbolji Amerikanac u ovom takmičenju. Igre centra Zvezde nisu ostavile trag samo na navijače crveno-belih već i mnoge posetioce zvaničnog sajta najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja Evrope. Cirbes je u dosadašnem delu sezone na 12 utakmica imao učinak od 15.8 poena i 6.6 skokova.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović drugi je najbolji bek-šuter, dok se Miloš Teodosić našao u tri kategorije. On je najbolji asistent, najbolji plejmejker i drugi najinteligentniji košarkaš u Evroligi, iza Serhija Rodrigeza. Na pitanje ko će biti MVP sezone ubedljivu pobedu odneo je Nando De Kolo iz CSKA sa blizu 60 odsto glasova, ali bilo je i onih koji veruju da bi to mogao da bude Teodosić ili Jan Veseli.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.