MORAJU ŠTO PRE DA OSPOSOBE TOPLU VODU! Partizan rebnut zbog Čovića, ni Zvezda nije pošteđena! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

KLS RIGOROZAN

MORAJU ŠTO PRE DA OSPOSOBE TOPLU VODU! Partizan rebnut zbog Čovića, ni Zvezda nije pošteđena! (FOTO)

Disciplinska komisija KLS se nije libila da podeli gomilu kazni

Objavljeno:

Pored relativno zanimljive košarke koje smo imali prilike da gledamo u prva dva kola KLS-a, imamo prilike da vidimo da će rigorozan stav Leona Deleona direktora takmičenja, ostati nepromenjen. Kažnjeni su KK Partizan i KK Crvena zvezda zbog vređanja, odnosno neprikladne opreme.

Partizan će kako propozicije nalažu morati da skrati svoju kasu za 36.00 dinara, zbog neprimerenog ponašanja publike i vređanja protivnika, sudija i Nebojše Čovića, rukovodećeg čoveka KK Crvene Zvezda.

Sa druge strane, crveno-beli će ostati kratki za 6.000 dinara kao i Zlatibor, jer određeni igrači nisu imali jednobraznu dodatnu opremu, što je takođe propisano Pravilnikom KLS.

Takođe, u saopštenju koje je potpisao Leon Deleon, direktor KLS, navodi se da je KK Vojvodina dobila pismenu opomenu u kojoj se nalaže da ubuduće obezbedi toplu vodu u svlačionicama namenjenim za sudije.

Pored ovih kazni i upozorenja, košarkaši Zlatibora Pantić i Papić, kao i trener Voše Socek moraju da plate po 6.000 dinara zbog tehničkih greški. Istu sumu moraju da uplate Vojvodina i Metalac zbog tehničkih greški dosušenih klupi. Pored ovih kazni i upozorenja, košarkaši Zlatibora Pantić i Papić, kao i trener Voše Socek moraju da plate po 6.000 dinara zbog tehničkih greški. Istu sumu moraju da uplate Vojvodina i Metalac zbog tehničkih greški dosušenih klupi.

BONUS VIDEO: Radnički - Zemun, borba za titulu na Crvenom krstu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.