NIKAD ISPRIČANA PRIČA! Novica Veličković jurio da bije Nikolu Jokića! (FOTO)
Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov

NEVERICA

NIKAD ISPRIČANA PRIČA! Novica Veličković jurio da bije Nikolu Jokića! (FOTO)

Da li je iko imao pojma da se ovo dogodilo?!

Objavljeno: 11:27h

Novica Veličković je u jednom momentu karijere igrao sa Nikolom Jokićem za ekipu Mega Leksa (sada Mega Bemaksa), a neke anegdote iz tog vremena nikad do sada nije ispričao.

Sada, srećom, jeste...

- Znaš šta, taj mali... Sad pričamo o Joki koji je NBA zvezda, ali tada – došlo dete, buckasto, nezgrapno... Trči, mišića nigde, skine se u svlačionici, ja ga gledam i mislim se u sebi 'sine, da li si ti nekad radio nešto. Ali, prvu vežbu koju mu je Miloje (Dejan Milojević, trener Mege) pokaže, sa šest promena, on uhvati loptu i odradi to ko od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali, čekaj šta si mi rekao. A on, odsluša šta treba i bam – kao kap - rekao je Veličković u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", kome inače radikali prete smrću.

Nikola Jokić - Jokara
Nikola Jokić - Jokara foto: Reuters

Situacija koju je Novica podelio možda najbolje i oslikava Nikolin karakter, odnosno ono što ga i čini toliko posebnim kada je na terenu. - I, sad, uzme Deki da mu pokzauje neke trikove. On je pun trikova i fora, a sve sa ciljem da mene nasamari. On mi je, iza leđa, probaci kroz noge, okrene se i ja uopšte ne vidim loptu. U momentu kada je probacio, ja se okrećem, a on loptu već polaže u koš. Cela ekipa mi se smeje, on u tom trenutku ima 17 godina, i ja krenem na njega, a on mi kaže – 'Šta ti je budalo'. Nisam mogao da verujem da me je neko tako ispalio, dobro mi nije bilo - otkrio je Novica.

BONUS VIDEO: Evo zašto je ovaj Islanđanin NAJJAČI ČOVEK na svetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.