DVE TUČE NA NBA PARKETU! Bogdanović unakazio Lebrona, ovakvu seču favorita dugo nismo videli! (VIDEO)
Foto: EPA/David Maxwell

LUDO VEČE U SAD

DVE TUČE NA NBA PARKETU! Bogdanović unakazio Lebrona, ovakvu seču favorita dugo nismo videli! (VIDEO)

Morali su da uleću čak i privatni telohranitelji pojedinih igrača na duelu Vašingtona i Toronta

Objavljeno: 09:05h

Nadamo se da se niste kladili na NBA u noći između petka i subote. Na tri utakmice slavili su isključivo "autsajderi" (samo na papiru).

Indijana Pejsersi su posle velikog preokreta slavili nad Klivlendom sa 92:90 i poveli sa 2:1, Vašington Vizardsi su kod kuće bili bolji od Toronta (prvoplasiranog sa Istoka) rezultatom 122:103 i takođe poveli sa 2:1, dok su Milvoki Baksi bili bolji od Bostona sa 116:92 i smanjili na 1:2 u seriji.

Najinteresantnije je bilo u Indijanapolisu gde je Klivlend imao čak i +17 krajem prvog poluvremena, ali tada je nogu na papučicu za gas stavio Bojan Bogdanović.

On je posle 11 poena u prve dve deonice, ubacio 19 u druge dve, od čega 15 u poslednjoj četvrtini. Zatrpao je koš Kavalirsa trojkama, pogodivši ih sedam iz devet pokušaja, na putu ka trijumfu od 92:90.

Oborio je lični rekord po broju poena, ali i rekord koji su držali Redži Miler, Pol Džordž i Čak Person sa sedam trojki za Indijanu u plej-ofu.

Nije kidao samo po broju poena, već i po tome kako je odigrao odbranu, pošto je Lebron postigao "samo" 28 poena, ali uz šut iz igre tričavih 10/22.

- Iskreno, ponosniji sam na svoju odbranu nego na ofanzivno izdanje. Jer, ako ćemo iskreno, kada sam došao ovde niko nije mislio da mogu da igram u odbrani. Ne kažem da sam sjajan defanzivac, ali stvarno naporno radim da otežam život svakom rivalu koga čuvam - rekao je momak iz Mostara.

A, ako je ova utakmica bila rezultatski zanimljiva, ona u Vašingtonu je bila zanimljiva po ratničkom naboju.

Tamo je domaćin lagano rešio prvoplasiranu ekipu Istoka Reptorse iz Toronta, ali su na terenu viđene dve "tuče", koškanja, kako god želite to da nazovete.

Moralo je da uleće čak i privatno obezbeđenje.

Prvo su se pokačili Markif Moris i O Dži Anunobi početkom meča.

A onda, u trećoj deonici su se "dohvatili" Kajl Lauri i Bredli Bil, pa je moralo da reaguje obezbeđenje.

Inače, tokom velikog dela meča sa razglasa je mogla da se čuje pesma Brusa Springstina "Born in the USA", kojom je američka publika pokušavala da isprovocira tim iz Kanade, iako za Kanađane igra čak 10 Amera.

U ekipi Vašingtona, Bredli Bil i Džon Vol su postigli po 28 poena, dok su u Torontu bolji od ostalih bili Demar Derouzan sa 23 poena, odnosno Kajl Lauri sa 19.

Najvrednije pomena sa trećeg meča između Milvokija i Bostona bilo je ovo zakucavanje Janisa Adetokumba.

Nadamo se da ste uživali u još jednom izveštaju NBA lige. Nastavite da je pratite uz nas.

BONUS VIDEO: Evo zašto je ovaj Islanđanin NAJJAČI ČOVEK na svetu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.