BLATU SE NE ŽURI U AMERIKU: Treneru osvajača Evrokupa  trenutno zanimljivija Evroliga! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Samo lagano nakon titule

BLATU SE NE ŽURI U AMERIKU: Treneru osvajača Evrokupa trenutno zanimljivija Evroliga! (VIDEO)

Blat će pre Amerike ispratiti dešavanja u najjačem klupskom takmičenju

Objavljeno: 16:37h

Šef struke Darušafake Dejvid Blat koja je osvojila Eurokup u košarci, odložio je svoj put u SAD i odlučio da odmori malo i isprati dešavanja u završnici Evrolige. Iskusni trener je opisao kakav je osećaj učestvovati u stvarnju istorijskog uspeha turskog tima i vraćanja istog u elitno nadmetanje. - Ponekada nije bitno šta ćeš reći nego šta ćeš učiniti. Kao što sam bio rekao Darušafahi je mesto u eliti, a mi smo to na kraju i dokazali na terenu i zasluženo obezbedili sebi mesto u Evroligi - rekao je Blat

Na pitanje koga smatra za glavnog favorita za osvajanje Evrolige, Blat je rekao da je to Fenerbahče. - Želim da Fenerbahče osvoji titulu, bez previše ustručavanja, želim im svu sreću - izrazio je svoje simpatije prema turskom timu trener Darušafahe. Takodje je porekao glasine o tome da će sledeće nedelje putovati u SAD, da bi obavio razgovore sa nekolicinom NBA timova.

- Ne znam odakle je potekla ta informacija, ali budite sigurni da sledeće nedelje sigurno neću putovati za Ameriku- izjavio je Blat.

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.