Dončić: Ne zanima me da li ću biti MVP, jedino me interesuje Beograd! (VIDEO)
Mlada zvezda Real Madrida, Foto: EPA/Timm Schamberger

Pravi biser!

Dončić: Ne zanima me da li ću biti MVP, jedino me interesuje Beograd! (VIDEO)

Mladi as Reala nije preterano zainteresovan za individualna priznanja, već tim stavlja ispred sebe

Objavljeno:

Nakon poraza u prvom meču doigravanja u Evroligi od Panatinaikosa, Luka Dončić i Real Madrid su spremni da uzvrate.

I dok je u direktnom duelu sa kandidatom za zvanje MVP-a Nikom Kalatesom izvukao deblji kraj, kaže da ga to ne zanima previše i da nije fokusiran na lično priznanje nego samo na Beograd.

- Iskreno ne razmišljam o MVP tituli u ovom trenutku, već sam samo fokusiran na plasman na fajnal for u prestonici Srbije - rekao je Luka. Izneo je i mišljenje o dinamičnom dvojcu ekipe iz Atine koji čine Nik Kalates i Majk Džejms i njihovom izdanju u prvom meću. - Smatram da su obojica sjajni igrači pa zato sada mi moramo da izvršimo veliki pritisak na njih kao što su oni nad nama u prvom meču, to je naš plan za drugu utakmicu - istakao je reprezentativac Slovenije.

Međutim, Dončić nije imao objašnjnje za seriju 20-0 grčkog tima sa početka prvog meča. - Stvarno nemam pojma. Samo znam da nismo planirali da počnemo tako. Srećom trenutno je samo 1:0 za njih u seriji, tako da mi moramo da dignemo raspoloženje i promenimo mentalni pristup da bi izašli kao pobednici iz drugog meča. Isto je dali smo izgubili sa 30 ili 1 razlike, poraz je poraz - rekao je za kraj Luka Dončić..

BONUS VIDEO: Roditelji izvlače deci živu glavu u tuči na Večitom derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.