Budućnost igra Evroligu u Beogradu i zvaće se Crvena zvezda, a Varvari postaju Delije! Navijač je stvarno poverovao u ovu vest! (FOTO) (VIDEO)
Košarkaši Budućnosti slave titulu prvaka ABA lige, Foto: aba-liga.com

Reč je o lažnoj vesti

Budućnost igra Evroligu u Beogradu i zvaće se Crvena zvezda, a Varvari postaju Delije! Navijač je stvarno poverovao u ovu vest! (FOTO) (VIDEO)

Vest koja se pojavila na jednom šaljivom portalu koji pravi lažne vesti ozbiljno je zabrinula neke navijače

Objavljeno:

Strasti se ni posle završenog finala ABA lige, ne smiruju, a sada je kompletnu javnost i u Srbiji i u Crnoj Gori, ali i čitavom regionu nasmejao jedan navijač koji je poverovao u lažnu vest koja je objavljena na šaljivom i satiričnom portalu "Njuz.net".

Usplahireni i zabrinuti navijač, verovatno Budućnosti, javio se u emisiju Vladana Tegeltije "SOS koš" na SOS kanalu, i ozbiljno tražio da se prokomentariše vest o tome da će Budućnost igrati Evroligu u Beogradu, ali da mora da promeni ime u Crvena zvezda, tačnije "Crvena zvezda Budućnist Beograd Podgorica", kao i da Varvari promene ime u Delije.

Lažna vest o tome da Budućnost postaje Crvena zvezda
Lažna vest o tome da Budućnost postaje Crvena zvezdafoto: Printscreen/njuz.net

Reč je o lažnoj vesti, ali je ovaj zabrinuti navijač poverovao da je istinita, te je pročitao u dahu sve, preko izmišljene izjave predsednika crveno-belih, Nebojše Čovića, pa sve do teksta o navijačima.

Njegovo izlaganje je nasmejalo i voditelja emisije, kao i njegovog gosta, pa su mu na kraju obojica rekli da je reč o šali i da to nikako nije istina.

Snimak možete pogledati ispod, a kompletnu lažnu vest pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Delije prozivaju pesmom Novih fosila Grobare sa južne tribine

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.