RADONJIĆ VRATIO BAJERN NA KOLOSEK: Ekipa crnogorskog stručnjaka se vratila sa minus 16 i ostala na čelnoj poziciji! (FOTO)
Foto: AP

Minhenska ekipa preživela gostovanje u Frankfurtu

RADONJIĆ VRATIO BAJERN NA KOLOSEK: Ekipa crnogorskog stručnjaka se vratila sa minus 16 i ostala na čelnoj poziciji! (FOTO)

U bitnoj pobedi za Bavarce Lučić ostvario dabl-dabl, Jović pogađao kad je bilo važno!

Objavljeno: 17:55h

Ekipa crnogorskog stručnjaka u gostima je savladala Frankfurt sa 87:83 u utakmici 29. kola nemačke Bundeslige i ostala na liderskoj poziciji nemačkog šampionata. U jednom trenutku je izledalo da će izabarnici Radonjića gotovo sigurno izgubiti meč, ali su uspeli da se povrate i u neizvesnoj završnci reše meč u svoju korist.

Sjajnu partiju pružio je Vladimir Lučić koji je upisao dabl-dabl od 19 poena i deset skokova, dok je drugi reprezentativac Srbije, Stefan Jović takodje odigrao jako dobro - ubacivši 11 poena uz četiri asistencije.

Srpski tandem je i doneo pobedu Bajernu kvalitetnom igrom u završnici meča.

Prvo je Stefan Jović na 32 sekunde pre kraja utakmice pogodio trojku za vođstvo od 84:81. Potom je Lučić uhvatio loptu posle promašene trojke Frankfurta, izvukao faul i pogodio jedno od dva slobodna bacanja.

Na devet sekundi pre kraja Taj Vebster je realizovao dva penala i smanjio na 85:83, ali je zatim Lučić odgovorio na isti način i otklonio sve dileme.

Ovo je, inače, Bajernu bila treća uzastopna prvenstvena pobeda, kojom su prkinuli neugodan niz porza.

Tabela košarkaške Bundeslige
Tabela košarkaške Bundesligefoto: Printscreen/sportstats.com

BONUS VIDEO: Izjava Aleksandra Pešića nakon 157. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.