Alimpijević: Šta reći posle ovakvih utakmica?! Zvezda NIJE MOGLA da osvoji titulu!
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

LJUT...

Alimpijević: Šta reći posle ovakvih utakmica?! Zvezda NIJE MOGLA da osvoji titulu!

- Saberite samo slobodna bacanja za Budućnost u Beogradu i slobodna bacanja za Zvezdu u Podgorici - rekao je mladi strateg crveno-belih

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević čestitao je protivniku na osvojenoj tituli u ABA ligi, ali...

- Čestitam Budućnosti na tituli... Ne znam šta mnogo previše da kažem posle ovakvih utakmica, neka ostane na čestitikama, a ja ću više pričati narednih dana... - rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaški Crvene zvezde poraženi su od Budućnosti u Podgorici, koja je sa 3:1 u seriji došla do prstena. - Primarni cilj je bio osvajanje ABA lige, želim da popričam sa klubom i stvarima koje klub očekuje dalje... - kazao je šef struke Zvezde.

Alimpijević je potom rekao kada je Zvezda izgubila titulu. - Mi smo titulu izgubili u prvoj utakmici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite, Ročesti je šutnuo za celu seriju sedam bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke - rekao je Alimpijević, a potom i dodao: - Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana Podgorici. Ovo je moja odgovornost, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak - zaključio je trener crveno-belih.

BONUS VIDEO: Tuča Grobara i Delija na zapadnoj tribini na 157. Večitom derbiju

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.