DŽIKIĆ LJUT KAO RIS POSLE POBEDE: Ne može to tako! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

NESVAKIDAŠNJA KONFERENCIJA

DŽIKIĆ LJUT KAO RIS POSLE POBEDE: Ne može to tako! (VIDEO)

Dugo nismo imali priliku da vidimo ovakvu izjavu nekog trenera posle jedne od najvećih pobeda u karijeri

Objavljeno:

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić bio je više nego nezadovoljan posle POBEDE svog tima nad Crvenom zvezdom od 78:77 u neverovatnoj, hičkokovskoj završnici.

- Nisam zadovoljan. Feldin je pogađao ceo dan, a promašio zadnji šut. Lesor nije bio zagrađen za zadnji šut, a onda se radujemo kao da smo ne znam šta uradili. Ne može to tako. Odemo na plus, oni se vrate "ovako" iz nekih gluposti. Previše su dobar tim da to ne bi kažnjavali. Parirali smo im u skoku, to je u redu, ali selekcija šuta, selekcija koga treba da napadamo, zaštita reketa od pik-en-rola, strašno. Iskren da budem, uzdržavam se - rekao je ljuti Džikić.

A, onda je nastavio, odgovorima na pitanja novinara.

- Da li sam ja optimista ili pesimista, nema nikakve veze. Ovde smo samo jer smo dobro radili. Ako budemo dobro radili sutra, biće u redu, ako ne, neće biti u redu. Ako neke stvari ne budu bolje, odosmo mi za Beograd. Znaš li ko je naš protivnik? Evroligaški tim, odličan, motivisan tim, koji brani ono što ima - odgovorio je novinarima na salvu pitanja.

Nastavio je o tome da nije presrećan ovim rezultatom.

- Razumem ja da su svi srećni, zadovoljni, ali oni su promašili šut za pobedu. Mora da se igra mnogo pametnije. Da se zna koga napadamo, kako, zašto branimo, kako branimo. Mislim, svaka čast što smo pobedili, ali moramo bolje - rekao je Džikić.

BONUS VIDEO: MEĐUSOBNA TUČA VARVARA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.