NBA PRIZNALA: Denver zbog sudija nije u plej-ofu! Jokić i Nagetsi žestoko oštećeni! (VIDEO)
Nikola Jokić i Karl-Entoni Tauns u duelu, Foto: AP

Ali nemaju ništa od toga

NBA PRIZNALA: Denver zbog sudija nije u plej-ofu! Jokić i Nagetsi žestoko oštećeni! (VIDEO)

Arbitri su u poslednja dva minuta sudili na štetu ekipe iz Kolorada

Objavljeno: 14:47h

Denver i Minesota su u noći između srede i četvrtka u međusobnom duelu odlučivali koja će od te dve ekipe ići u plej-of, a na kraju su posle produžetka u doigravanje otišli Timbervulvsi.

Ipak, ono što je zanimljivo jeste izveštaj o suđenju koji je napravila NBA liga, koji se pravi inače za svaki meč tokom sezone, a posebno se posmatra kako su arbitri odradili posao u poslednja dva minuta.

I u izveštaju za ovaj duel u Mineapolisu stoji da su Nagetsi rekli bismo značajno oštećeni u poslednja dva minuta produžetka.

Najpre se ističe da je propušteno da u napadu u kome je poentirao Džef Tig za 107:106 je plejmejker "vukova" napravio korake koji nisu dosuđeni.

Ono što je možda još važnije jeste napad Denverov napad 30 sekundi pre kraja kada se ističe da nije dosuđen čist prekršaj nad Milsapom prilikom njegovog prodora uz čeonu liniju, u nastavku tog napada je Barton promašio šut za tri poena.

Dakle, u dva presudna momenta na meču ekipa našeg Nikole Jokića je očigledno oštećena, ali od tog priznanja neće imati ništa.

BONUS VIDEO: Danilo Pantić pred 157. Večiti derbi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.