FELDIN SE PROBUDIO KAD JE TREBALO! Alimpijević zadovoljan posle pobede i zahvaljuje se navijačima koji su ih nosili tokom celog meča! (FOTO)
Foto: Fonet

ZADOVOLJSTVO

FELDIN SE PROBUDIO KAD JE TREBALO! Alimpijević zadovoljan posle pobede i zahvaljuje se navijačima koji su ih nosili tokom celog meča! (FOTO)

"Omić je bio dobar celu utakmicu, ali treba se setiti i da je Matijas Lesor doneo odličnu energiju u prvom poluvremenu"

Objavljeno:

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Budućnost 69:59 u drugom meču finalne serije ABA lige.

- Sve utakmice koje smo odigrali protiv Budućnosti su bile na nekoliko šuteva i lopti. Tako je bilo i ovoga puta, a kako su oni zasluženo pobedili juče, tako smo i mi danas. Želimo da se vratimo u ovu halu, pred ove divne ljude koji su sjajni i uvek nas nose - rekao je Alimpijević za televiziju "Arena sport".

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Njegov tim je do trijumfa nosio Alen Omić sa 15 poena, ali Alimpijević nije želeo da ističe pojedince. - U ovakvim pobedama, to ne radi pojedinac, nego čitav tim. Feldin se probudio kada je trebalo, Omić je bio dobar celu utakmicu, ali treba se setiti i da je Matijas Lesor doneo odličnu energiju u prvom poluvremenu - kratko će Alimpijević.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti posle meča Zvezda - Budućnost (2. utakmica finala ABA lige)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.