OTVORIO GA: Sin NBA legende isprebijao igrača koga ne vole ni Delije, ni Grobari, ma niko u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)
Glen Rajs Džunior (desno) je pretukao Gaja Pninija, Foto: AP

Stigla ga pravda

OTVORIO GA: Sin NBA legende isprebijao igrača koga ne vole ni Delije, ni Grobari, ma niko u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaš koji je tokom karijere postao poznat po prljavim, pokvarenim i podmuklim potezima na terenu je konačno dobio svoje

Objavljeno:

Gaj Pnini je tokom karijere stekao reputaciju prljavog i prgavog košarkaša, ali njegove trikove, prozivke i podbadanja neće da istrpi baš svako, pa je zato dobio batine.

I to ni od koga drugog nego od saigrača, sada već bivšeg, Glena Rajsa Džuniora koji je popio otkaz nakon što je posle poraza Hapoel Holona u izraelskom prvenstvu "propustio kroz šake" bivšeg reprezentativca Izraela.

Njih dvojica su se sukobili u svlačionici posle izgubljene utakmice od Gilboa Galila, a sin nekadašnjeg NBA i NCAA šampiona, Glena Rajsa, nije želeo da trpi ono što mu je Izraelac govorio.

Došlo je do fizičlkog okršaja u kome je deblji kraj izvukao uvek problematični Pnini, međutim, na kraju se sve to obilo o glavu najboljem strelcu prvenstva Izraela. Rajs je samo sat vremena kasnije dobio otkaz.

On je bio prvi kandidat za MVP-ija lige s obzirom da je prosečno ubacivao 24 poena, imao 8 skokova i delio pet asistencija po meču.

Pnini je tokom karijere stekao reputaciju prljavog igrača svojim odnosom prema protivnicima, protivničkim klubovima, često se služio podmuklim sredstvima i trikovima tokom igre...

BONUS VIDEO: Navijači posle poraza Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.