ON NE ZNA ZA GRANICE! Željko Obradović je za mene mrtav čovek! (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Saša Pavlić Koky

JANAKOPULOSE, DOKLE VIŠE?

ON NE ZNA ZA GRANICE! Željko Obradović je za mene mrtav čovek! (FOTO)

Neki ljudi jednostavno ne znaju kada je dosta... Da li se tako priča o jednom od najvećih stručnjaka na svetu?

Objavljeno: 15:44h

Nova šokantna izjava preludog, kontroverznog Dimitrisa Janakopulosa.

Predsednik Panatinaikosa rekao je da je Željko Obradović "za njega mrtav čovek".

Janakopulos je osim o odnosu sa sadašnjim trenerom fenerbahčea, rekao i da ne može da kaže kada će se u Atini pojaviri novi trener kalibra najtrofejnijeg stratega Evrolige.

- Da je situacija bila malo bolja, tu pre svega mislim na ekonomski faktor, ali i neke druge koje nemaju direktne veze sa terenom, već bismo pronašli novog Obradovića - rekao je Janakopulos u opširnom intervjuu za grčki magazin 'All Star Basket'.

Dimitris Janakopulos
Dimitris Janakopulos foto: Printscreen/Instagram/Dimitris Giana, Printscreen/Instagram/Dimitris Giannakopoulos

Jedan od najboljih košarkaških stručnjaka svih vremena je u 13 sezona doneo timu iz Atine pet titula prvaka Evrope, od ukupno šest u istoriji, kao i 11 šampionata Grčke i sedam Kupova.

- U potpunosi nisam saglasan sa tvrdnjom da je decenija uspeha Panatinaikosa personfikacija Obradovića. Zasluge za sve uspehe idu na račun porodice Janakopulos. S druge strane, svakako da je Obradović bio glavno 'oruđe' na tom putu. Ali, opet, esenciju uspeha čini trojstvo - menadžment, tim, navijači.

On je srpskom treneru dodelio posebnu plaketu za svu radost koju je pružio OAKA Areni, ali je nedugo zatim objavio snimak žustre svađe sa popularnim Žocom.

- Dok je bio s nama imali smo veoma dobar odnos, deleći emocije i momente koji dodatno zbližavaju ljude. Ipak, sve se promenilo kada mi je 2012. godine rekao da ne želi da ostane, od tog trenutka – postao je mrtav za mene kao čovek. Iako je fantastičan profesionalac, dok sam ja ovde on će uvek biti GOST u našoj hali - zaključio je Janakopulos.

BONUS VIDEO: Vladan Milojević vam čestita praznike i poziva da uz Kurir uzmete vredan poklon - osveštano raspeće Isusovo!

(Espreso.co.rs/Kurir/AllStarBasket)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.